LETO NASTUPA za 2 dana- Evo sta mozete ocekivati u prvim danima najlepseg GODISNJEG DOBA!

LETO NASTUPA za 2 dana- Evo sta mozete ocekivati u prvim danima najlepseg GODISNJEG DOBA!

17/06/2024 Off By Maja

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage će na početku leta težiti balansu i harmoniji. Ovo je vreme kada ćete se truditi da pronađete zajednički jezik sa svojim okruženjem i da rešite eventualne nesuglasice. Bićete posebno osetljivi na lepotu i estetiku u svemu što radite. U ljubavi, budite ljubazni i posvećeni svom partneru.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije će na početku leta biti duboko emotivne i intuitivne. Ovo je period kada ćete se fokusirati na unutrašnji razvoj i transformaciju. Bićete spremni da istražite svoje duboke emocije i da se oslobodite starih obrazaca ponašanja. U ljubavi, budite iskreni i pokažite svoju ranjivost partneru.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevi će na početku leta težiti avanturi i proširivanju svojih horizonta. Ovo je vreme kada ćete se inspirisati putovanjima i istraživanjima novih ideja. Bićete otvoreni za nove izazove i spremni da se angažujete u aktivnostima koje vas ispunjavaju. U ljubavi, budite optimistični i delite svoju strast sa svojim partnerom.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi će na početku leta biti posvećeni ostvarenju svojih ciljeva i ambicija. Ovo je period kada ćete biti disciplinovani i uporni u radu ka svojim dugoročnim planovima. Savetuje se da budete praktični i da pravite korake ka materijalnom napretku. U ljubavi, budite pouzdani i pokažite svoju odanost partneru.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije će na početku leta biti inspirisane inovacijama i originalnim idejama. Ovo je vreme kada ćete se angažovati u društvenim aktivnostima i humanitarnim radovima. Bićete otvoreni za nove tehnologije i za napredne ideje koje mogu doneti promene u društvu. U ljubavi, budite autentični i podržavajte svojeg partnera u svim situacijama.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe će na početku leta biti intuitivne i emotivne. Ovo je period kada ćete se fokusirati na duhovni razvoj i na razumevanje svojih unutrašnjih potreba. Savetuje se da budete otvoreni za svoje intuitivne uvide i da pratite svoje snove. U ljubavi, budite saosećajni i pokažite svoju ljubav prema partneru na suptilan i nežan način.

Pages: 1 2