12. RAZLOGA i DOKAZA da SVAKOM COVEKU u zivotu  treba jedan RAK  – on je ANDJEO CUVAR onih koje VOLI!

12. RAZLOGA i DOKAZA da SVAKOM COVEKU u zivotu treba jedan RAK – on je ANDJEO CUVAR onih koje VOLI!

01/07/2024 Off By Maja

SEDMI RAZLOG:

Ona osoba koja ima raka kraj sebe od njega moze ocekivati veliko razumevanje. Nikada on ne sudi voljenim osobama nego pokusava da ih razume. Veliko razumevanje rak pruza voljenim osobama, a on im isto tako veoma cesto pruza podrsku.

OSMI RAZLOG:

Rak moze da oprosti cak i ono neoprostivo. Njegovom oprostaju se moze nadati svaka osoba do koje mu je stalo. Rak oprasta voljenim osobama, jer ne zeli da ode od njih. Ono sto rak moze oprostiti tesko da mogu oprostiti i andjeli.

DEVETI RAZLOG:

Rak se ponasa prema voljenim osobama nezno i brizno poput andjela. On cuva voljene osobe od svih briga i problema. Sreca sa rakom se nikada ne dovodi u pitanje. Ona je prosto zagarantovana.

DESETI RAZLOG:

Rak je covek koji nikada o svojoj ljubavi ne govori. On ne voli recima nego voli srcem. Dela su kod raka uvek ispred bilo kakvih reci i on svoju ljubav nikada ne dokazuje sa recima.

JEDANAESTI RAZLOG:

Rak je covek koji nikada ne odlazi od voljenih osoba ma sta da one ucinile. Zaista je potrebno da mu neka osoba mnogo puta slomi srce da bi on otisao. Rak ostaje uz voljene osobe sve dok za to ima cak i onaj najmanji razlog.

DVANAESTI RAZLOG:

Srce raka je nezno, a njegova dusa je kao nebo velika. Od raka se mogu ocekivati samo dobra dela, i zbog toga onaj covek koji ga ima kraj sebe u velikoj sreci uziva.

Pages: 1 2