POSLEDICE PUNOG MESECA se i dalje osete: ŠKORPIJA, OVAN i STRELAC moraju biti SPREMNI na SVE!

POSLEDICE PUNOG MESECA se i dalje osete: ŠKORPIJA, OVAN i STRELAC moraju biti SPREMNI na SVE!

23/07/2024 Off By Tina

Pun Mesec, simbol kulminacije i oslobađanja, prošao je, ali njegova energija i dalje vibrira u kosmosu, ostavljajući trag na tri specifična znaka zodijaka: Škorpiju, Ovna i Strelca. Ovi znaci će se naći na emocionalnom vrtuljku, suočeni sa neočekivanim preokretima i intenzivnim osećanjima. Zvezde nam šapuću šta možemo očekivati u narednom periodu.

Škorpija

Duboko intuitivna i strastvena Škorpija osetiće punu snagu lunarnog uticaja. Emocije će biti pojačane, vodeći vas kroz vrtlog strasti, ljubomore, pa čak i besa.

Ljubav i veze: Vaša urođena strastvenost će biti pojačana, što može dovesti do dubokih i intimnih veza. Međutim, budite oprezni, jer ista ta strast može izazvati i ljubomoru i posesivnost. Otvorite svoje srce, ali ne zaboravite da postavite zdrave granice.
Savet: Komunikacija je ključna. Izrazite svoja osećanja otvoreno i iskreno, ali izbegavajte da povredite voljenu osobu. Negujte svoju vezu kroz zajedničke aktivnosti koje će rasplamsati strast.

Karijera i finansije: Očekujte neočekivano! Moguće su iznenadne promene na poslu, bilo da je reč o unapređenju, promeni radnog mesta ili čak otkazu. Važno je da ostanete pribrani i fleksibilni. Iskoristite svoju intuiciju da donesete prave odluke i ne plašite se da zatražite pomoć ako vam je potrebna.
Savet: Ne donosite ishitrene odluke. Odvojite vreme da analizirate situaciju i razmotrite sve opcije pre nego što napravite sledeći korak. Budite otvoreni za nove mogućnosti koje vam se mogu ukazati.

Zdravlje i dobrobit: Pun Mesec može da poremeti vaš san i izazove emocionalnu nestabilnost. Važno je da se posvetite brizi o sebi. Meditacija, joga, duge šetnje u prirodi ili opuštajuća kupka pomoći će vam da se opustite i povratite unutrašnji mir.
Savet: Uvedite rutinu opuštanja pre spavanja. Izbegavajte alkohol i kofein u večernjim satima i stvorite mirno okruženje u spavaćoj sobi.

Nastavak na sledećoj stranici…

Pages: 1 2