JARAC: PORODICA mu je na PRVOM MESTU ali itekako UME da se POSVETI SEBI i da sebi PRIREDI UZIVANJE!

JARAC: PORODICA mu je na PRVOM MESTU ali itekako UME da se POSVETI SEBI i da sebi PRIREDI UZIVANJE!

18/09/2024 Off By Dea

ODVAŽAN, ODLIČAN, DRUŠTVEN…

Jarac je ko društven i komunikativan, te poštuje sve one koji ga uvažavaju.Podržava sve što je pozitivno i sa svima gleda da bude u dobrim odnosima. Nikad se nežali, nesvađa  i uvijek je strpljiv i dobrog raspoloženja. Uvijek daje sve od sebe, kako bi se pokazao u što boljem izdanju i smatra da uvijek može više.

Mnogo je otvoren i spreman na mnoge izazove.

Sa svojim stilom i stavom, uvijek pokazuje da je direktan i uvijek kaže ono što misli.Veoma se dobro  razumije sa svojim prijateljima i nema potrebu ,  dokazivati im se. Za prijatelja smatra onog koji sve zna o tebi, a svaku tajnu zadrži koja mu se povjeri.

Uvijek pozitivno djeluje na osobe koje su skrenule sa pravog puta i voli pridavati veću pažnju osobama , koje su prepuštene same sebi.

Veoma  je uljudan, ljubazan i može popraviti svako raspoloženje i učiniti  dan boljim. Pozitivan je prema svakom i pruža najintenzivniji osjećaj bliskosti. Voli razgovarati ili vrijeme provoditi sa osobama koja zrače pozitivnom energijom, te je uvijek dobar oslonac u određenim životnim situacijama.

Spada u grupu ljudi koji gaje sigurnost u sebe i svoje postupke.

Pun je samopouzdanja , što mu pomaže da pokaze ko je i prenosi ono u šta vjeruje i pokreće. Ima dobre kvalitete, a prepoznavajući ih  uvijek gradi zdrave navike i zdrave odnose, te sebe vodi do ispunjenja životnih želja.

Vedra je  jarac osoba, često nasmijana i uvijek pronalazi nešto lijepo.  Svaka mala radost, kao i mali uspjeh  usrećuje ga. On je osoba , koja može svakog razumjeti, cijeniti i voljeti i uvijek je spreman da isporučuje puno zadovoljstvo, sreću i radost. On dobro zna da je sreća kad te razumiju, sreća je kad te vole i prava je sreća kad voliš.

Uvijek označava sreću, ono što je poželjno, a on je osoba društveno prihvaćena.

Vrlo je susretljiv, prijatan, srdačan i može popraviti svako raspoloženje. Otvoreno govori ono što misli i razvija vlastiti potencijal, kako bi ostvario svaki kontakt. Osobe sa ovim znakom su veoma dosljedne  i koje drže do svojih principa,te se od njega se uvijek može dobiti odgovor koji on uistinu misli.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2