NIJE LAKO sa OVIM znacima:Oni mogu biti JAKO TVRDOGLAVI kada nesto naume!

NIJE LAKO sa OVIM znacima:Oni mogu biti JAKO TVRDOGLAVI kada nesto naume!

21/09/2024 Off By Dea

 Ribe skorpija i bik su tri znaka sa kojima niko ne moze lako da izadje na kraj…

 

  RIBE

Vi ste znak sa kojim nije lako. Svi misle da ste mirni ali ono sto je prava istina je da ste neko ko tacno zna sta je ono sto hoce. Itekako umete da budete jaki kada nesto zelite. Vazno je da kazemo da vam nikada nece pasti na pamet da gradite svoju srecu na tudjim suzama ali ono sto moramo da kazemo jeste da ste odani i verni. Da ste znak koji tacno zna sta zeli i kako to da dobije. Ono sto je najveca istina kada ste vi u pitanju jeste da sa vama treba znati.

Vama je ljubav jako vazna i nema nimalo sumnje da umete i znate da volite. Neko ste ko je odan, iskren, neko ko ume da ide ka svom cilju uvek i u svakom slucaju.

U stanju ste da prastate mnogo ali vam nikada nece oasti na pamt da oprostite izdaju ili prevaru. Onaj ko se usudi da vam tako nesto uradi moze da zaboravi da postojite jer nikada necete oprostiti tako nesto.  Vazno je da dodamo da ste odlican prijatelj i da ste osoba koja ce naci nacina da usreci one koje voli.

 

SKORPIJA

Vi ste  znak koji uvek pokusava da usreci one koje voli. Ali, vi ste i osoba koja ima jako tezak karakter i vi itekako umete da terate po svome. Ako ce neko umeti da se bori svim silama za ono sto zeli onda ste to vi.

To je ono sto moramo da kazemo. Vi ste osoba koja je veliki borac za srecu ali je vrlo vazno pomenuti da ste posteni i nikada ne bi ste uradili nesto sto bi moglo drugog da ugrozi.Vi ste znak kojem je potrebna  ljubav i to je najveca istina u vasem zivotu. Nema toga sto vi ne mozete da izdrzite kada ste voljeni  i kada imate na nekoga da se oslonite.

Vi ste osoba koja uvek zeli svima najbolje ali koja dobro zna koliko vredi. I dok svi oko vas ocekuju da im nesto padne sa neba,vi ste znak koji se uvek bori za ono sto zeli.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2