Sledi POMRACENJE SUNCA U VAGI:Ova TRI znaka treba da se spreme jer im SLEDI nesto NEOCEKIVANO!

Sledi POMRACENJE SUNCA U VAGI:Ova TRI znaka treba da se spreme jer im SLEDI nesto NEOCEKIVANO!

29/09/2024 Off By Dea

 Riba (19. februar – 20. mart)

Ribama, ovo pomračenje donosi priliku za introspekciju. Moguće je da ćete se suočiti s emocijama koje ste potisnuli, što može izazvati uznemirenost, ali i olakšanje. U ovoj fazi, otvorite se za kreativnost; umetnički izrazi mogu vam pomoći da obradite svoja osećanja. U ljubavi, ovo može biti period kada ćete shvatiti šta zaista želite. Razgovori s partnerom mogu doneti dublje razumevanje, ali budite spremni na moguće tenzije.

 

Kreativno izražavanje: Koristite umetnost ili pisanje da obradite svoja osećanja i misli. To će vam pomoći da se povežete sa sobom.

Introspekcija: Razmislite o svojim emocijama i željama. Ovo je dobar period za lični rast.

Otvorenost u ljubavi: Razgovarajte s partnerom o svojim potrebama; dublje razumevanje može doneti jaču povezanost.

Pomračenje Sunca u Vagi nosi sa sobom talas promena koji će uticati na mnoge, ali posebno na Vage, Ovnovi, Jarčeve i Ribe. Svaki od ovih znakova može doživeti neočekivane situacije koje će ih naterati da preispitaju svoje odnose, ciljeve i emocije. Važno je da se otvorite za nova iskustva i budete spremni na promene. Ovaj period može doneti velike prilike za lični rast, pa iskoristite energiju pomračenja kako biste se razvijali i unapredili svoje veze. Neka vas ova astralna pojava inspiriše da istražujete nove puteve i otkrijete što srce zaista želi!

Pages: 1 2