Ovan nije slabic ni kukavica,vec zodijak koji tacno zna sta zeli od svog zivota!

Ovan nije slabic ni kukavica,vec zodijak koji tacno zna sta zeli od svog zivota!

19/10/2024 0 By Dea

Sklapa nova prijateljstva i velika druzenja posvecuje poznatim osobama. Čini sve, kako bi se osjecao sto bolje,  radi ono sto voli i uvijek se veze za osobe koje ga vole i postuju.  Uspijeva u svemu i pokazuje svoju najbolju stranu.

Vjeruje u sebe i pokrece energiju kako bi preuzeo vodecu ulogu u svemu. Uvijek pomaze drugima i osjeca se veoma zadovoljnim. Privlače ga veliki izazovi, da bi postigao duplo vece rezultate, i uvijek pristupa sa radoscu i velikim optimizmom.

Zahvaljujuci njegovom zalaganju i dobroj  poslovnoj strategiji , uvijek ostvaruje pozitivne rezultate, jer je uvijek aktivan i tako rasporedjuje svoje obaveze. Uvijek trazi način kako nametnuti svoje stavove za razvoj i unapredjenje svoje karijere , kako bi dostigao svoj vrhunac.

Vrlo je prilagodljiv , otvorenog uma i  velikog razumijevanja, te je uvijek spreman da pronadje način i dokaze svoju veličinu postojanja. Odličan je u rjesavanju svakog problema  jer zna da se kontrolise.

Ostvaruje svoje profesionalne ciljeve , jer je organizovan i precizan. Ovan ima stav. Njegove ambicije su velike, i posjeduje dovoljno entuzijazma, energije, ideja  i koncentracije.

Osjeca se veoma zadovoljnim i trudi se da uvijek ima izdrzljivosti i strpljenja,

kako prema sebi, tako i prema drugima i nadje način kako da se opusti.  Ponekad je i sam organizator zajedničkih druzenja,  gdje vlada dobra atmosfera ,  dobro raspolozenje i bez teskih tema.

Veoma cijeni prijateljske veze pa ih brizljivo i odrzava, jer mu je prijateljstvo  veoma vazno u zivotu.

Ovan je osoba koja najčesce uspijeva ostvariti svoje ambicije , osjecajan je i  uvijek  moze vladati duhovnom snagom.

Topao je, srdačan, pazljiv i uvijek spreman da pomogne.  Reaguje prema svom temperamentu,  ne podnosi mrznju i sve sto mu nanosi bol.

 Ne podnosi vrijedjanje, grubost, ostrinu , a uvijek slijedi povjerenje, zahvalnost, ljubaznost i sve ono sto ga čini sretnim i veoma zadovoljnim.

Bliskim osobama namece svoju pomoc i spreman je uvijek da pomogne. Svakom prijateljstvu daje oslonac i podrsku. Veliki je ljubitelj prirode, kao i njenih prirodnih ljepota.

Sporstske aktivnosti,  su mu glavni izvor uzitka .  Osjeca se sigurno, veoma je temperamentan i igra vaznu ulogu

u zivotu svojih voljenih.  Uvijek se trudi da  u ljubavi pruza svoju naklonost, sigurnost i toplinu.

 

 

 

Pages: 1 2