Djevici ZAVIDE jer ce nastaviti tamo GDJE bi MNOGI DAVNO ODUSTALI!

Djevici ZAVIDE jer ce nastaviti tamo GDJE bi MNOGI DAVNO ODUSTALI!

12/03/2024 Off By Maja

Djevica je znak koji zraci velikom dobrotom, ali i velikim samopovjerenjem.

Osoba rodjena u znaku djevice za da zivot nije jednostavan. Ali vara se ko pomisli da ce ona odustati od svojih namjera.

DJEVICA

Djevica je iskren zodijak koji pokusava da se izbori za svoju srecu. Na tom putu sigurno joj nije uvijek lako. Ipak osobe rodjene u znaku djevice su rodjeni borci koji se ne predaju pred losom sudbinom. Uvijek u njenom srcu ima mjesta za ljude koji sa njenim osjecanjima misle iskreno.

Nazalost nije uvijek sve u njenom zivotu bilo bajka, ali ovaj zodijak se je izborio za sve sto mu nesto u zivotu znaci.

Mnogi zavide osobama rodjenim u znaku djevice, jer se cude kako poslije svakog poraza postaju samo jaci. Ali svaka osoba rodjena u ovom znaku zna koliko truda kosta ustati poslije svakog zivotnog pada, i nastaviti se boriti za svoje principe. Ali djevica nikome nista ne zamjera, jer pametna je i ima mnogo razumijevanja  za druge ljude. Kamo srece da svako tako razmislja, ali nije i ne moze svako biti rodjen u znaku ovog predivnog znaka. Koliko god nju zivot lomio, ona ne prestaje da se bori.

Sreca njoj nije uvijek naklonjena, ali te srece se nikada nece odreci.

Iskreno je zasluzila da bude sretna, i djevica je toga uvijek svjesna. Njeni putevi nisu uvijek jednostavni. Ona ce nastaviti da se bori, mada bi mnogi na njenom mjestu davno odustali. Ipak osobe rodjene u znaku djevice imaju svoj ponos koji ih uvijek tjera da se izbore za ono sto zele.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2