Dnevni TAROT po jednoj karti za 24. Sep: Jednom znaku stiže nevjerojatna ljubavna promjena!

Dnevni TAROT po jednoj karti za 24. Sep: Jednom znaku stiže nevjerojatna ljubavna promjena!

23/09/2022 Off By Admin

Jednom znaku stiže nevjerojatna ljubavna promjena!

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Stranica pehara, obrnuta

Osoba čuva tajne, a vi možete osjetiti da su neistinite. Svemir to često otkriva kada osoba laže. Tražite da se istina sama otkrije, a zatim gledajte kako izlazi na vidjelo bez vaše pomoći.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Mjesec

Stvari su mutne i nejasne. Mogao bi postojati razlog zašto su svi detalji skriveni od vas. Možda niste spremni nositi se s njima ili su nevažni i namijenjeni drugom vremenu.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Vitez štapova, obrnuto

Suzdržati se. Kada osjetite da ste rekli sve što ste mogli reći, neka ima mjesta za disanje. Ne možete forsirati stvari. Morate dopustiti životu da uskoči i učini ono što treba.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Dvojka mačeva

Niste sigurni i to je sasvim normalno. Nepoznato je često zastrašujuće. Nitko nikada nije u potpunosti spreman za svoju avanturu, ali ono što otkrijete dok se hrabro upuštate u onostrano jest da ste bili spremniji nego što ste doista zamišljali da jeste.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Umjerenost, obrnuta

Još niste dobili odgovore na sva pitanja. Pitajte još nekoliko. Budi znatiželjan, Tražite ono što želite i dopustite sebi da iskusite čak i ono što vas plaši.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: desetka štapića

Vrijeme je da se stvari dogode. Na raspolaganju su vam tone energije i resursa. Gotovo je previše, stoga se usredotočite na jednu ili dvije stvari kako biste doista povećali svoje mogućnosti i mogućnosti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Pages: 1 2