Ako radi OVIH 6 stvari, i dalje je LUDO ZALJUBLJEN u BIVŠU!

Ako radi OVIH 6 stvari, i dalje je LUDO ZALJUBLJEN u BIVŠU!

24/09/2022 Off By Admin

Ne znam što je to, ali čini se da uvijek privlačim muškarce koji su ili tek izašli iz veze ili su još uvijek zaljubljeni u svoju bivšu. Bez obzira na to, zaljubljeni su u svoje bivše i to uvelike utječe na njihovu sposobnost da se povežu sa mnom ili da naša veza ide bilo kuda.

Lako je potpuno izbjeći te muškarce kada ih vidite kako dolaze s udaljenosti od milje, mašući svojom zastavom “Volim svog bivšeg”. Ali kada su suzdržani zbog svog bivšeg, teško je znati sve dok ne zagrebete preduboko i vaši osjećaji nisu u pitanju.

1. Neće vam se posvetiti.

Ako ste ležerno, ali isključivo izlazili s njim nekoliko mjeseci, onda vas ne krivim što želite stvari učiniti službenima. Uostalom, prošlo je nekoliko mjeseci i stvarno nema razloga da ne bude.

Osim ako još uvijek gaji nadu za bivšu.

Ako to spomenete, a on to odbaci ili vam kaže “Sviđa mi se kako stvari trenutno stoje”, onda je to znak da oni vjerojatno ne idu nikamo osim ako se ne radi o njegovoj bivšoj. Otpusti ga, curo.

2. Nalazi razloge da priča o njoj.

Ako vi i on imate zajedničke prijatelje koji su prijatelji s bivšom, ovo je sasvim moguće. Zamislite da večerate i on spomene jednu od tih prijateljica, a ubrzo se razgovor kreće u smjeru bivše.

To je kao kad ste u srednjoj školi i zaljubljeni ste u tipa; naći ćeš svaku izliku da pričaš o njemu, koliko god izluđivao ljude oko sebe. U suštini se ne razlikuje, osim što je to njegova bivša i očito je nije prebolio.

 

3. Još uvijek razgovara s njom/druži se s njom…bez tebe.

Nije neuobičajeno da ljudi ostanu prijatelji sa svojim bivšima, pogotovo ako su bili prijatelji prije nego što su počeli izlaziti. Međutim, ako on izlazi s njihovim zajedničkim prijateljima i njom, ali vas ne pozove ili vam čak ne kaže da će ona biti tamo, to bi mogla biti velika zastava da je nije prebolio.

Iz bilo kojeg razloga, on ne želi da ga ona vidi s tobom, vjerojatno u nadi da će uspjeti pokrpati stvari i ponovno biti zajedno. Da je to zdrav odnos između vas dvoje i zdravo prijateljstvo između njih, on bi vas pozvao i stvari ne bi bile nimalo neugodne.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Pages: 1 2