Velike nevolje stižu OVIM znacima, dok će Ribe danas biti radosne!

Velike nevolje stižu OVIM znacima, dok će Ribe danas biti radosne!

10/10/2022 Off By Admin

Velike nevolje uskoro stižu pripadnicima znaka Lava i Strelca…

OVAN

Dragi ovnovi, pred vama je dan koji će vam doneti mnogo toga dobrog. Dešavanja koja vas očekuju danas će vam mnogo značiti, a vas će posebno prijatno iznenaditi neka dešavanja koja vas očekuju na planu ljubavi vašeg života.

BIK

Dragi bikovi, vi ćete danas biti nervozni zbog nekih dešavanja i to pre svega zbog dešavanja na poslu. Vas danas očekuju problemi na poslu sa kojima ni malo lako nećete moći da izađete na kraj. Vi ćete biti veoma loše raspoloženi.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi previše verujete drugim ljudima, a to vas kako vreme prolazi sve više košta. Vi previše verujete nekim osobama, a neke osobe zaista ne zaslužuju vaše poverenje. Vama stižu dešavanja koja će vam pomoći da shvatite istinu o nekim osobama.

RAK

Dragi rakovi, vas danas očekuju samo problemi i to na mnogim planovima vašeg života. Prvo ćete imati nekih problema na poslu, pa vas onda očekuju problemi na planu ljubavi koji će vam tako teško pasti. Jako težak dan vam stiže.

LAV

Dragi lavovi, velike nevolje vam uskoro stižu i to zbog dešavanja koja vas očekuju na planu ljubavi. Nažalost, vaš partner će poverovati u neke laži o vama. On će poverovati da ste vi učinili neke postupke koje svakako da niste učinili.

DEVICA

Drage device, pred vama je dan kao stvoren za donošenje bitnih odluka. Naime, vama će danas položaj planeta odgovarati, a isto tako ćete biti pod zaštitom zvezda. Vi dan pred vama zaista trebate iskoristiti za donošenje teških i važnih odluka.

Nastavak na sledećoj stranici…

Pages: 1 2