Utorak će biti težak Strelcu, dok Škorpije i OVE znakove čekaju lepi trenuci!

Utorak će biti težak Strelcu, dok Škorpije i OVE znakove čekaju lepi trenuci!

10/10/2022 Off By Admin

Utorak pripadnicima znaka Strelca donosi negativna dešavanja…

OVAN

Dragi ovnovi, vama će utorak biti kako naporan, tako i težak dan. On će vam doneti jako mnogo problema na mnogim planovima vašeg života, a vas problemi pre svega očekuju na poslu. Vi ćete biti pod velikim stresom.

BIK

Dragi bikovi, utorak vam neće doneti ništa loše nego će vam doneti samo mnogo toga dobrog. Konačno vam predstoji lep dan koji će vam doneti pozitivna dešavanja. Tokom utorka ćete zaista moći da se opustite i da uživate.

BLIZANCI

Dragi blizanci, ako će vama utorak nešto doneti, onda će vam on doneti brige. Vas će jako mnogo zabrinuti dešavanja koja vas očekuju kako na poslu, tako i na planu ljubavi vašeg života. Očekuju vas dešavanja koja vam se neće dopasti.

RAK

Dragi rakovi, vaš partner se neće promeniti sam od sebe i vi nešto morate učiniti ako želite njegovu promenu. Vi se trebate pre svega drugačije početi ponašati prema voljenoj osobi. Vaš partner zapravo koristi vašu ljubav na loše načine.

LAV

Dragi lavovi, vama će utorak doneti nešto sasvim neočekivano. Naime, vi ćete tokom njega uspeti da rešite jako mnogo problema što će vam značiti. Posle dugo vremena vas očekuje veoma lep dan.

DEVICA

Drage device, vama će utorak biti jako naporan i vama će tokom njega tako malo toga polaziti za rukom. Vama dolaze dešavanja koja vam se neće ni malo dopasti i vi ćete svakako morati da pokažete jako veliku količinu opreza.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2