LJESNJAK,ORAH,KESTEN:Izaberi jedan JESENJI PLOD i saznaj kakvu ti poruku nosi!

LJESNJAK,ORAH,KESTEN:Izaberi jedan JESENJI PLOD i saznaj kakvu ti poruku nosi!

11/10/2022 Off By Dea

JESENJI PLOD BROJ 1. LJESNJAK

Ti si osoba koja je morala proci velike padove u zivotu, ali nikada nisi ni pomislio na to da odustanes .Osoba si koja zna sta zeli na svim poljima tvog zivota. Ne dozvoljavas da neko drugi upravlja  tvojom srecom, jer ti odlucujes kako ces zivjeti svoj zivot. Pored svega si veoma optimisticna osoba koja i kada je najteze pronadje nacin da bude bar malo sretna. Sreca je u tvom zivotu jako bitna jer ti ne dozvoljavas da tuga dugo boravi u tvom zivotu. Za svoju srecu se iskreno i posteno boris i ne ocekujes da ti bilo ko ista pokloni.

Sve uspijevas sam, jer si naucio sam da se izboris za sebe  svoju srecu. U ljesnjaku kojeg si izabrao krije se tajna tvoje sudbine.

Ti ces uskoro uspjeti da ostvaris jedan veliki poslovni cilj koji ce ti donijeti velike novce. Pred tobom su velike promjene na bolje, jer tebi ce poci za rukom da postignes sve sto si zelio. Mnogo puta si do sada morao da se boris sa razocarenjima, ali istina je da tebe samo velika sreca u buducnosti ocekuje. Sve sto si naumio ti ces i postici jer sudbina ce tebe za tvoju veliku upornost napokon da nagradi.

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2