POMIRENJE SA BIVSIM ili BRAK-ako ste rodjeni u ovim znacima  vi cete se do KRAJA MESECA ili POMIRITI ili  OZENITI/UDATI!

POMIRENJE SA BIVSIM ili BRAK-ako ste rodjeni u ovim znacima vi cete se do KRAJA MESECA ili POMIRITI ili OZENITI/UDATI!

11/10/2022 Off By Dea

OVAN

Vi ste znak koji sada pati zbog ljubavi. Mozemo da kazemo da nema nimalo sumnje da zarko zelite da krenete dalje i da prosto jednu osobu zaboravite ali vam ne uspeva.

Iako vi to nikada ne bi ste priznali cinjenica je da osoba  koju  i dalje volite jeste ona prava          i da vam nece poci za rukom da je zaboravite.

Cak, to nije ni potrebno jer i ona oseca isto, i ona se takodje bezuspesno trudi da zaboravi vas. No, sudbina je  svakako spremila iznenadjenja i vi cete u danima koji su pred nama konacno moci da kazete  da     se igra sa vama. No,   ovog puta na lep nacin jer nema sumnje da ce doci do   toga da   vam se ta osoba javi.  Vi cete se vrlo  brzo    sa njom pomiriti  i u to nema nimalo sumnje. Zasluzili ste to i to ce se sasvim sigurno i desiti. Moramo da kazemo da cete do kraja ovog meseca svakako imati sansu da se ponovo nadjete u njenom zagrljaju a samo od vas zavisi hoce li se to i desiti.

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2