DNEVNI HOROSKOP za PETAK otkriva sta vas ocekuje u toku dana!

DNEVNI HOROSKOP za PETAK otkriva sta vas ocekuje u toku dana!

13/10/2022 Off By Maja

OVAN

Velika sreca danas vas prati, jer sve ce vam biti po volji. Bicete sretni i zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama. Niko sretniji od vas nece biti, jer vas ocekuje sreca kakvoj se nikada niste mogli nadati.

 

BIK

Mada ste osoba koja uvijek vjeruje svom partner, danas ce da vas pocnu muciti sumnje. Vi cete biti ljubomorni, mada vam vas partner za to ne daje nikakvog povoda.

 

BLIZANCI

Vama ovaj petak donosi veliku srecu. Vi cete sa svim desavanjima biti i vise nego zadovoljni. Pred vama je sreca kakvoj ste se i nadali. Bicete zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama.

 

RAK

Vi ste bice koje se je uvijek zauzimalo za ljubav. Nikada  ne biste voljenu osobu povrijedili, ali ona vas hoce. Igra se sa vasim emocijama , i vi cete danas napokon shvatiti da vi zasluzujete nesto bolje. Donosite odluku koja ce vama samo od velike koristi biti.

 

LAV

Vama ovaj petak  donosi veliku srecu. Vi cete sa svim desavanjima biti i vise nego zadovoljni. Pred vama je sreca kakvoj ste se i nadali. Bicete zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama. Danas vam je velika sreca sudjena.

 

DJEVICA

Pred vama je dan u kojem cete vi iskreno uzivati.Sve ce vam biti po volji , i vi cete imati priliku i da se pomirite sa bivsom ljubavi do koje vam je jako stalo. Pred vama je jedan predivan i savrsen dan.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2