SRECA, RAZOCARENJE ILI NOVA LJUBAV: IZABERI SRCE I SAZNACES STA TI SLEDI NA POLJU EMOCIJA!

SRECA, RAZOCARENJE ILI NOVA LJUBAV: IZABERI SRCE I SAZNACES STA TI SLEDI NA POLJU EMOCIJA!

14/10/2022 Off By Maja

Srce je uvijek bilo simbol ljubavi. Izaberi i ti jedno srce i saznaj da li ces biti sretan u ljubavi ili te ocekuju velika razocarenja.

SRCE BROJ 1

Srce koje si izbarao ne sluti na sretnu ljubav. Razloga je mnogo, ali onaj njavazniji je sto ti svoje srce poklanjas lako. Vrlo brzo se vezes za osobu koju isto tako vrlo brzo zavolis. Tvoja osjecanja su uvijek iskrena, ali to se ne moze reci za tvoje bivse ljubavi. Ti previse dajes, previse se trudis  da usrecis voljenu osobu. Ali,ti ne dobijas paznju i ljubav koju i ti zasluzujues. Tebe sreca u ljubavi nece uvijek pratiti, jer ti vrlo brzo zaboravis na sebe. Shodno tome, svom partneru dajes mnogo prostora da se igra sa tvojim emocijama. U buducnosti ces sresti divne osobe, ali ni jedna od njih se nece dugo zadrzati u tvom zivotu. Tebi je potreban neko ko ce tebi ista ta osjecanja uzvratiti.Neko ko cete voljeti, ali ti biras uvijek pogresne ljubavi. Mozda jednog dana sreca i tebe pogleda i posalje ti osobu koja je vrijedna tvoje ljubavi. Do tada mnoga razocarenja tebe ocekuju.

PRIDRUŽI SE U NAŠU GRUPU I PRATI NAS SVAKI DAN! KLIKNI >>> OVDE <<<

SRCE BROJ 2.

Ti  si osoba koja cijeni ljubav, ali i koja cijeni sebe. Neces nikada dozvoliti da se neko igra sa tvojim osjecanjima, makar to znacilo raskid veze. Osoba si koja moze da da se bori za ljubav, ali sve do odredjene granice. Ti si neko ko nema dlake na jeziku i ko vrlo dobro zna da se zauzme za sebe. U tvojoj vezi mora da vlada uzajamno postovanje. Bez toga, ti znas da nijedna veza ne moze dugo potrajati. Jako ti je bitno da imas potpuno povjerenje u osobu u koju se zaljubis, ukoliko vidis da te partner laze ti okreces ledja.Trenutno si u vezi u kojoj nisi mnogo sretan. Nisi ni nesretan, ali ti zelis promjene u svojoj vezi koje mogu mnogo toga da promijene na bolje. Tebe ce u buducnosti pratiti sreca ukoliko budes istrajan u svojim namjerama, i ukoliko nikome ne dozvolis da te promijeni. To je tvoj zivot, i ti imas svako pravo da ga zivis u sreci.

 

Nastavak ne sledecoj stranici…

Pages: 1 2