SUBOTA JE,SLEDE LEPA DESAVANJA,A NEKO CE MORATI DA RIZIKUJE U DANU PRED NAMA

SUBOTA JE,SLEDE LEPA DESAVANJA,A NEKO CE MORATI DA RIZIKUJE U DANU PRED NAMA

14/10/2022 Off By Maja

VAGA

Drage vage, vi trebate razmisliti o nekim promenama u vašem životu, pa čak i o onim najvećim. To trebate učiniti zbog toga što su vama promene potrebne ako želite da dođete do velike sreće u vašem životu.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, subota će vam biti jako lep dan tokom kojeg će vam se dešavati divne stvari. Vama će se tokom subote dešavati sve ono što vam se nije dešavalo tokom predhodnih dana. Vama su zvezde namenile samo mnogo sreće.

 

PRIDRUŽI SE U NAŠU GRUPU I PRATI NAS SVAKI DAN! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Dragi strelci, vi previše mislite na sreću voljene osobe, a premalo na sopstvenu. Vi zapravo činite čuda zarad sreće vašeg partnera, ali to on zaista ne ume da ceni. Vi se prema vašem partneru trebate početi ponašati samo po zasluzi i nikako drugačije.

JARAC

Dragi jarčevi, neke osobe do kojih vam je stalo ne zaslužuju vaš oproštaj. Neke osobe vas iznova povređuju, a vi im praštate. Vi upravo na takav način samo sebi veliku štetu stvarate i zbog toga trebate otići od ljudi koji vas ne zaslužuju.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama će se uskoro desiti neočekivane stvari na planu ljubavi. Ono što vas očekuje jesu brojna dešavanja koja će biti vezana za jednu osobu koju ste nedavno upoznali. Mnogo toga interesantnog, a ujedno i važnog vam stiže.

RIBE

Drage ribe, vi u poslednje vreme činite neke postupke koje ne biste trebale činiti. Vi u poslednje vreme donosite odluke vođeni osećanjima što vam ništa dobro ne donosi, a vi isto tako u poslednje vreme olako trošite vaš novac. Promena vam je potrebna.

Pages: 1 2