HOROSKOP DO KRAJA MJESECA: Sreca, tuga ali i nova ljubav dolaze!

HOROSKOP DO KRAJA MJESECA: Sreca, tuga ali i nova ljubav dolaze!

15/10/2022 Off By Dea

VAGA

Dolazi do velikih promjena na polju ljubavi koje ce vam slomiti srce. Pred  vama je jedan tezak period jer voljena osoba ce vam priznati da vas vise ne voli kao prije. Imali ste velike nade, ali  horoskop  do kraja mjeseca predvidja da cete se morati  suociti samo da velikom tugom.

 

SKORPIJA

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti srecu na poslovnom polju, ali na polju ljubavi necete imati toliko srece. Doci cete do jednog saznanja koje ce vam slomiti srce, jer vas partner nije bio iskren prema vama. Horoskop do kraja mjeseca donosi tugu. Bolna istina izlazi na vidjelo.

STRIJELAC

Vi cete po horoskopu do kraja mjeseca da ostvarite velike novcane dobitke. Pred vama je velika novcana sreca koja ce vam doci u pravi cas. I na polju ljubavi vi za probleme necete znati. Veliki ste sretnik kojem ce sve polaziti za rukom.

JARAC

Slijedi vam period u kojem cete morati da se suocite sa bolnom istinom. Pred vama su desavanja koja ce vas mnogo rastuziti jer voljena osoba pravi jedan korak koji ce vam slomiti srce. Vrijeme je za rastanak kojeg vi nikako ne zelite. Horoskop do kraja mjeseca predvidja vam veliku tugu.

 

VODOLIJA

Mnogo toga ce vam u periodu do kraja mjeseca poci za rukom. Vi cete imati mnogo srece na svim poljima vaseg zivota. Vrijeme je i bilo da vam krene na bolje jer dovoljno ste morali sa problemima da se borite. Horoskop do kraja mjeseca vam predvidja veliku srecu.

 

RIBA

Do kraja mjeseca vi cete biti sretni kao nikada do sada. Pred vama je jedan novcani dobitak koji ce sve da promjeni. Sreca napokon kuca na vasa vrata i niko nece biti sretniji od vas. Sve ce vam biti po volji.

 

 

 

Pages: 1 2