SANJA- zena VELIKOG SRCA, STVORENA da PRUZI  SVU LJUBAV ovog sveta!

SANJA- zena VELIKOG SRCA, STVORENA da PRUZI SVU LJUBAV ovog sveta!

16/10/2022 Off By Maja

Vrijedna je osoba koja ne ocekuje da se desi cudo, vec je ona ta koja sama kroji svoju srecu. Sanja je i zena kojoj je porodica sve u zivotu, jer ova predivna zena nikada se ne brine samo za sebe.

Veliko je  njeno srce da bi ona mogla misliti samo na sebe,  ne, sreca voljenih osoba njoj ide ispred vlastite.

Moramo navesti da ovu zenu krasi velika , ali tajanstvena ljepota koja se ne moze porediti ni sa jednom. Za njom se okrecu, jer ona pored svoje ljepote posjeduje i veliku harizmu kojom se ne moze svako pohvaliti. Ne hvali se ni ona, jer je i previse skromna mada ima hiljadu razloga da se hvali. Ali ona nije takva, Sanja je zena  koja se nikada nece hvaliti ni svojom dobrotom ni svojom ljepotom.

Ona u svom zivotu samo cini ono sto ona smatra ispravnim i niko joj ne moze reci kako da zivi svoj zivot.

Ali sve sto ova zena cini je svakako samo dobro. Sanja je i majka i sestra i prijatelj i partner. Za ljude koje voli uvijek je tu, jer kao sto smo vec naveli previse je njeno srce dobro, i nikada vam ova zena nece okrenuti ledja u nevolji.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Sanja je predivna , mada to za sebe nikada nece reci.

Ona je skromna i mozda je upravo ta kombinacija njene dobrote, ljepote i skromnosti to sto je cini jedinstvenom. Sanja je zena koja voli cijelim srcem i iskrenom dusom. Jedinstvena je i predivna u svakom pogledu.

Pages: 1 2