Kraj meseca  se blizi i evo prilike da saznate ko ce  narednih dana da pati  i place,ali i da se kaje!

Kraj meseca se blizi i evo prilike da saznate ko ce narednih dana da pati i place,ali i da se kaje!

17/10/2022 Off By Dea

Do kraja meseca oktobra nije ostalo previše vremena, a period do kraja meseca će Bikovima i Vagama doneti lepe trenutke, dok Vodolije čekaju brojni problemi…

 

BIK

Dragi bikovi, kada je počinjao mesec oktobar vi ste od njega mnogo očekivali, ali vam on nije ispunio očekivanja do sada. Ipak, vama će period do kraja meseca doneti dešavanja koja će vam svakako mnogo značiti. U periodu do kraja meseca vas očekuju pozitivna dešavanja kako na poslu, tako i na planu ljubavi vašeg života.

Vi ćete na poslu uspeti da se izborite sa brojnim problemima i vaša poslovna situacija će postati mnogo bolja nego što je to sada slučaj, a isto tako vas i na planu ljubavi očekuju i više nego lepi trenuci.

Do kraja meseca će vas svuda pratiti sreća zvezda i vi se trebate potruditi kako bi to iskoristili što je moguće više. A ono što je sigurno jeste to da ćete vi do kraja meseca mnogo razloga za sreću imati.  Svakako da ce kraj oktobra biti zanimljiv.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VAGA

Drage vage, malo toga vama u poslednje vreme polazi za rukom i zbog toga ste često nervozne. Međutim, vama će u periodu do kraja oktobra sve polaziti za rukom kako zbog položaja planeta koji će vam odgovarati, tako i zbog toga što će vam zvezde biti naklonjene.

Ne očekujete vi previše od period do kraja meseca. Ipak, vama će period do kraja meseca lepe trenutke doneti. Prvo što vas očekuje jeste novčani dobitak koji će vam rešiti sve probleme sa finansijama. A vas posle toga očekuju i neki veoma lepi postupci vašeg partnera sa kojima će vam on iznova popravljati raspoloženje.

Zaista ćete vi u periodu do kraja meseca biti veoma lepo raspoložene i to zbog toga što će vam se često dešavati pozitivne i lepe stvari. Mnogo lepih trenutaka vam predstoji. Spremite se za kraj oktobra.

Nastavak na sledećoj stranici…

Pages: 1 2