RAZOCARENJE i SLOMLJENO SRCE je pred ovim znacima!

RAZOCARENJE i SLOMLJENO SRCE je pred ovim znacima!

17/10/2022 Off By Dea

Razocarenje i slomljeno srce umjesto velike ljubavne srece je pred ovim slobodnim znacima. Nadali su se velikoj ljubavi ali uskoro ce morati  samo da se sa velikom tugom suoce.

BIK

Razocarenje u ljubavi ste upoznali. Ipak vi  ste zodijak koji nikada nije prestao da se nada svojoj ljubavnoj sreci. Uvijek ste zeljeli da budete samo sretni, ali ta sreca kao da vam nije bila uvijek naklonjena. Ipak nikada niste gubili nadu u veliku ljubav, jer vi ste zodijak kojem je ljubav zivotna vodilja. Sreca u ljubavi vas nije uvijek pratila, ali velike nade imate da ce to uskoro da se promjeni. Zaljubljeni ste i vjerujete da ste upoznali osobu sa kojom bi vas mogla samo sreca ocekivati. Ta osoba je ukrala vase srce na prvi pogled, i kao da vas samo tren dijeli od savrsene ljubavne srece. Ali ocekivanja koja imate nece biti ispunjena.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Mada ste tu osobu dobro upoznali, ona ipak krije jednu tajnu koja ce vam uskoro slomiti srce. Ta osoba nije slobodna, u vezi je i sa vasim dobrim srcem se samo igra.

Razocarenje koje je pred vama preci ce u zaljenje jer vi ste tu osobu mnogo zavoljeli.

Pred vama je tuga sa kojom cete se morati suociti. Nece vam biti lako, ali vi ste zodijak koji ce znati da nastavi dalje i koji nece prestati da se i dalje nada svojoj velikoj ljubavnoj sreci. Nije vam sreca sudjena sa ovom osobom, ali sa jednom drugom koju cete do kraja godine sresti, jeste. Pred vama je veliko razocarenje, ali nikad ne znate sta dobro od toga moze da postane. Budite strpljivi jer sreca ce i na vasa vrata pokucati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2