Saznajte svoj NAJSRETNIJI DAN u DECEMBRU i koji znak će 7. Decembra biti u savršenoj poziciji da dobije sve o čemu je ikada sanjao…

Saznajte svoj NAJSRETNIJI DAN u DECEMBRU i koji znak će 7. Decembra biti u savršenoj poziciji da dobije sve o čemu je ikada sanjao…

03/12/2022 Off By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Najsretniji dan: srijeda, 7. prosinca

Pun Mjesec u Blizancima aktivira sreću i obilje za vas jer je na vrhuncu početkom mjeseca. Možda ćete se morati pokazati na nove načine, bilo kroz obrazovanje, tečaj ili čak putovanje kako biste mogli iskoristiti ove dobre energije.

Nemojte se bojati zablistati tijekom ovog vremena jer ste u savršenoj poziciji da dobijete sve o čemu ste ikada sanjali.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Najsretniji dan: petak, 2. prosinca

Morate razmisliti o tome što je najvažnije kada je u pitanju vaš intimni i osobni život. Kako Venera u Strijelcu drži glavnu vrijednost na početku mjeseca kada stvara karmičku dodirnu točku sa Saturnom i Vodenjakom, vrijeme je da se stvarno razjasni.

Jednom kad usmjerite vlastite vibracije i snove, dopuštate svemiru da ih pošalje vašim putem. Božansko ne može djelovati u mješovitim signalima.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Najsretniji dan: petak, 9. prosinca

Venera je planet ljubavi, novca i nekretnina, kako prelazi u Jarca početkom mjeseca, vodite se da budete iskreni o tome tko je i što je najvažnije. Energija Jarca predstavlja vrijednost koja je slična energiji Venere.

Morate biti sigurni da su sve vaše odluke i izbori u skladu s onim što vam je najvažnije jer sve buduće odluke moraju doći s tog mjesta.

 

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Najsretniji dan: petak, 16. prosinca

Mjesec u posljednjoj četvrtini u Djevici naglašava kako su opraštanje i prihvaćanje pristupnici za veće obilje i sreću. Možda to ne želite čuti, ali vrijeme je da neke stvari otpustite.

Bilo da se radi o zamjerkama, strahovima ili čak uvjerenjima o životu ili vama samima koji su blokirali vaš napredak. Ne podcjenjujte moć oprosta kada je u pitanju vaš život.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Najsretniji dan: nedjelja, 18. prosinca

Ceres je zemljina majka energija; u Vagi, aktivira sreću i obilje dodirivanjem ove unutarnje energije. Ceres je vaše najautentičnije ja, kako brinete za sebe i kako brinete za druge.

To je majka koju ste oduvijek željeli imati kao dijete. Kako se pozitivno sjedinjuje s Merkurom u Jarcu, važno je razgovarati o svojim osjećajima, posebno jer se to odnosi na veću ravnotežu za vas i vaše najbliže.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Najsretniji dan: petak, 2. prosinca

Energija Škorpiona je sretna za vas Ribe, što znači da ćete, budući da je Venera u Škorpionu božanski povezana sa Saturnom u Vodenjaku početkom mjeseca, dobiti neke karmičke nagrade za prošle izbore.

Saturn i Venera osiguravaju da radite za ono što želite, ali na božanski naređen način. Saturn svoje nagrade drži blizu svog srca i dijeli ih tek nakon što su te lekcije završene, a to je upravo ono što će vam biti na putu ovaj mjesec.

Pages: 1 2