BIK- GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu!

BIK- GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu!

07/12/2022 Off By Admin

LJUBAV

ZA BIKOVE U VEZI:

Bik kada se zaljubi to je uvijek ljubav na kojoj mu mnogi zavide. Vo ste zodijak koji nista ne prepusta slucaju jer vi zelite sami da se izborite za srecu koja vam u zadnje vrijeme nije bila posebno naklonjena. Sa mnogim problemima niste znali kako da izadjete na kraj jer vi ste neko ko se do zadnje bori za svoju ljubavnu srecu. Jako vam je bitno da u vasem zivotu ne vladaju nesuglasice jer vi iste ne biste mogli podnijeti. Mngoo volite svog partnera je osobe rodjene u zanku bika su poznate po svojoj iskrenoj ljubavi. Za vas su lazi nesto sto ni s vremenom ne moze da izblijedi.

Zauzimate se za srecu kao niko drugi jer nadate se da cete samo tako uspjeti da sacuvate ljubav koja vama tako mnogo znaci.

Ali ta sreca nece biti od dugog trajanja jer na ljeto 2022.g docice do velikih promjena koje ce vam slomiti srce. Vas partner ce zapoceti jednu fatalnu aferu za koju cet vi saznati. Ljubavna sreca se rusi i nista vise nece biti kao prije. Doci ce vrijeme u kojem cete poceti da gubite svoju vjeru u ljubav jer pred vama je razocarenje kakvom se nikada niste mogli nadati. Vi cete saznati da vasa ljubavna sreca nije bila iskrena i da vas partner nije iskreno volio. Vi cete teska srca nastaviti dalje sa svojim zivotom, ali vec u oktobru mjesecu vi cete upoznati jednu osobu koja ce sve da promjeni…

Velika desavanja su pred vam, kako usponi tako i padovi ali jedan bik se uvijek bori za ljubavnu srecu. Pred vama su desavanja koja cem vam tesko pasti, ali iz tih desavanja ce doci i nesto predivno. Nova ljubavna sreca ce biti pred vamaje jer vi cete uspjeti da se izborite za srecu koja vama tako mnogo znaci.

Osoba koju cete u oktobru mjesecu 2023. godine upoznati sve ce da promjeni u vasem zivotu i vi za ljubavne probleme necete znati.

Vama je sudjena ljubav ali ne sa osobom za koju ste bili spremni sve da ucinite. Biku je potrebna ljubav u koju moze imati veliko povjerenje i istina je da cete sa novom ljubavi samo za iskrenu srecu znati. Pred vama su desavanja u narednoj godini koja ce vam donijeti veliku tugu, ali poslije te tuge dolazi samo velika ljubavna sreca koja ce vam znaciti mnogo. Veliki ste sretnik koji ce samo za srecu znati na polku ljubavi koju ste iskreno i cijelim srcem zasluzili.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2 3