BIK- GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu!

BIK- GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu!

07/12/2022 Off By Admin

ZA SLOBODNE BIKOVE:

Toliko vremena je proslo, ali vi jos uvijek niste upoznali svoju srodnu dusu. Vi ste zodijak koji je prosao mnoga razocarenja ali koji nikada nije prestao da se nada svojoj ljubavnoj sreci. Iza vas je tuga sa kojom ste se morali suociti jer voljena osoba nije uvijek bila iskrena prema vama. Veliku bol vas kosta to sto  sto ste vi bivsoj ljubavi povjerili sve tajnr ali ona vas kje samo izdala. Ipak od svoje ljubavne srece nikada niste digli ruke jer pred vama su desavanja koja ce vas samo usreciti.

Vi cete upoznati svoju veliku ljubav, jednu iskrenu ljubav kakva i prilici osobi rodjenoj u znaku bika.

Vi cete biti samo sretni jer pred vama je susret sa vasojm srodnom dusom koji ce sve da promjeni. Velika sreca je pred vama i niko sretniji od vas nece biti. Pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro i srecu donijeti kao nikada do sada. Veliki ste sretnik kojem ce poci za rukom da osvoji srce osobe koja ce ga iskreno voljeti. Sve to ce se odvijati u periodu od jula do septembra a kraj 2022. godine bi mogao napokon donijeti vjencanje. Pred vama su desavanja koja ce vam znaciti mnogo i koja ce vam samo srecu u vas zivot donieti Bik je zodijak koji voli cijelim srcem i koji samo takvu ljubav i ocekuje.

Pred vama je velika sreca koja ce u vasem zivotu i ostati.

Sa obom koju cete upoznati vi cete postici mnogo jer sa svojim partnerom ostvarujete sve zajednicke snove. Ljubavna sreca je na vasoj strani ali vi se nikada niste ni prestali nadati da ce ona da  pokuca na vasa vrata. Velika sreca vas ocekuje jer cete na svojoj strani imati osobu koja ce uvijek biti tu za vas i koja ce vam u svemu biti samo velika podrska.

Vrijeme ce dokazati da ste vi stvoreni jedno za drugo i da cete jedno drugom uvijek biti samo podrska.

Nema sumnje da ce doci i do manjih nesuglasica ali one nece biti vrijedne vaseg vremena. Vrijeme ce tei a vi cete sa svojom velikom ljubavi samo sretni biti. Desavanja koja su pred vama  mnogo ce vam znaciti jer napokon cete na svojoj strani imati svoju srodnu dusu.

Pages: 1 2 3