BLIZANCI – GODISNJI HOROSKOP za 2023. godinu: Ludo vreme SRECE, TAJNIH VEZA, ali i ZABRANJENIH LJUBAVI!

BLIZANCI – GODISNJI HOROSKOP za 2023. godinu: Ludo vreme SRECE, TAJNIH VEZA, ali i ZABRANJENIH LJUBAVI!

07/12/2022 Off By Admin

LJUBAV

ZA BLIZANCE U VEZI:

Ljubavna sreca je vama uvijek znacila mnogo. Blizanci su poznati po svom iskrenom srcu i velikoj iskrenoj ljubavi koju pruzaju voljenoj osobi. Ali istovremeno znate i da budete pomalo na svoju ruku sto se vaem partneru nikako ne dopada. Al njegova ljubav je samo iskrena tako da i neke male mane ne primjeti.

Vasa ljubav je imala uspona i padova. Nije vam uvijek bilo lako, ali uspjeti ste da se izborite za ljubav koja vama tako mnogo znaci.

Vi ste zodijak koji je uvijek znao sta zeli a sta ne, povjerenje je definitivno nesto sto mora postojati u vasoj vezi. Mada ste neko ko je veliki zagovornik povjrenja i iskrenosti, vi cete u narednoj godini da napravite gresku koja ce biti suprotna onome u sto vjerujete.Vi cete tokom mjeseca avguta 2023. godine da se upustite u jednu tajnu vezu jer cete se zaljubiti na prvi pogled.

Ono sto ce vas sokirati jeste cinjenica da ce vas partner za sve saznati.

Imacete velike probleme sa kojima cete se morati suociti jer sanse su velike da ce vas partner zeljeti da se razidje sa vama.

Uvijek ste bili na strani iskrene ljubavi, ali vas potez slama srce voljenoj osobi koja je spremna za vasu srecu sve da ucini. Naredna godina bi mogla biti presudna kada je vasa ljubavna sreca u pitanju jer vi cete napraviti gresku koju necete tako lako moci ispraviti.

Da li ce vam partner moci oprostiti moze samo vrijeme pokazati.

U narednoj godini vi cete rizikovati mnogo zbog zabranjenje ljubavi, ali sa istinom cete se morati suociti. Pred vama su desavanja koja ne slute samo na dobro jer pravite gresku koja jednom blizancu uopste ne prilici.

 

ZA SLOBODNE BLIZANCE:

Ljubavna sreca nije uvijek bila na vasoj strani ali uvijek ste se nadali samo velikoj sreci. Mada vam je ljubav uvijek na prvom mjestu, razocarenja su takodjer dio vaseg zivota. Uvijek ste se nadali samo velikoj sreci ali ta sreca vas nazalost do sada nije pogledala. Ljubavna desavanja koja su iza vas mnogo su vam tuge donijela, ali u ljubav vjerujete i to vam niko ne moze osporiti. Do sada je vise tuga nego sreca carovala u vasem zivotu ali u narednoj godini to ce da se promjeni.

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2 3