HOROSKOP TUGE: Ove znake cekaju TESKI DANI bolni i sa MNOGO SUZA!

HOROSKOP TUGE: Ove znake cekaju TESKI DANI bolni i sa MNOGO SUZA!

17/12/2022 Off By Maja

Svi se mi nadamo sreci, ali ne dobijemo uvek ono sto ocekujemo. Nekada umesto srece dobijemo samo mnogo tuge, a upravo neke znakove uskoro ocekuju teski trenuci. Naime, zvezde imaju lose vesti za pripadnike znaka Device i Strelca i upravo njima zvezde otkrivaju da im predstoje negativna desavanja…

 

STRELAC

Horoskop tuge: Dragi strelci, vas je veoma tesko razocarati i to pre svega zbog toga sto vi ne verujete previse drugim ljudima. Medjutim, vas u narednom periodu ocekuju brojna razocarenja i razlozi za tugu, a za sva ta negativna desavanja ce biti odgovorne vase drage osobe. Vi u neke osobe imate neograniceno poverenje, a vi cete uskoro shvatiti da te osobe to uopste ne zasluzuju.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vas u narednom periodu ocekuje veliki broj negativnih desavanja i vas ocekuju brojni teski trenuci. Prvo ce vas izdati jedna osoba koju smatrate jednim od najboljih prijatelja. Ta osoba ce uciniti nesto cemu se vi niste uopste mogli nadati od nje, a zbog toga cete biti veoma tuzni. Medjutim, vas ubedljivo najvise razloga za tugu ocekuje zbog postupaka vaseg partnera. Upravo ce vas partner u narednom periodu ciniti neke postupke sa kojima ce vas povredjivati. A vas ce sve to naterati da shvatite da se vasa veza ne moze izboriti za uspesnu buducnost.

Vasa voljena osoba ce vam cak sa jednim postupkom slomiti srce i vi cete u tim trenucima ozbiljno razmisljati o raskidu. Vas uskoro ocekuju brojna negativna desavanja i predstoje vam teski trenuci. Vama nece biti ni malo lako zbog svih tih desavanja.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2