Izaberi sneska i saznaj kakve LEPE VESTI ti donosi: Jedan je znak da ti se  neko iz PROSLOSTI VRACA  U ZIVOT!

Izaberi sneska i saznaj kakve LEPE VESTI ti donosi: Jedan je znak da ti se neko iz PROSLOSTI VRACA U ZIVOT!

17/12/2022 Off By Maja

Dolazi najlepsi period u godini!  Onaj kada se svi radujemo,kada svi sa velikim nestrpljenjem cekamo praznicne dane,radosti,muziku i euforiju.

 

Ekipa naseg sajta se ovih dana trudi  da vam putem drustvenih mreza priblizi praznike i naravno,unese veselje  u vas zivot!

 

Sigurno  znate sta je na slici ispod.Za mnoge to je prvi simbol zime i snega i  najveca radost  naseg detinjstva. Dragi nasi, izbarite jednog sneska i saznajte kakve lepe vesti vam donosi!

SNESKO BRJ  JEDAN:

Snesko broj jedan nosi upozorenje. Vrlo je moguce da trenutno imas nekih neresenih problema koji ti trenutno prave haos od zivota.  Iako moramo da te upozorimo da te cekaju velike nevolje dok ih budes resio….  Donosimo ti i dobre vesti  pa cemo ti reci da ce ces uspeti sve da resis na najbolji moguci nacin,i cak,da zaboravis muke koje si imao! Shvati ovo kao veliki zivotni test… K ao oluju posle koje ce  ti sijati Sunce. To ce ti dati dovoljno snage da resis svaki problem. Jer kad znas da te ceka nesto dobro lakse je podneti svo zlo!

 

Dakle,lepe vesti ti stizu i to je neminovno, ali da bi  se lepe stvari desile moras da kazes zbogom one koje su manje lepe. Savetujemo ti da narednih desetak dana malo stisnes zube i budes hrabar.  I da imas na umu da ce sve suze koje sada lijes uskoro postati samo tvoja ruzna proslost!

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

SNESKO BROJ DVA:

Pogledaj jos jednom sneska kojeg si izabrao!Mozes li bar da zamislis kakve lepe vesti ti donosi? Vidis li kako je opusten,kako se smeje i siri ruke? On predstavlja tajnu da ti neko dolazi u zagrljaj! Neko iz tvoje proslosti,neko koga si mnogo voleo,neko koga jos uvek pamtis. Osoba iz proslosti se vraca  u tvoj zivot i neke stvari ce se desiti ponovo. Samo sto ce ovog puta biti mnogo lepse i iskrenije nego prvog. Daj joj jos jednu sansu jer se definitivno neces pokajati.

 

Nemoj ovog puta da se vodis onom starom parolom da knjiga koju citas dva puta uvek ima isti kraj. Ovog puta  to sa tobom nece biti sluca. Jer ako prihvatis svoju proslost sledi ti blistava buducnost!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2