PRAZNICNI HOROSKOP za SVE ZNAKOVE:  LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE – evo sta vas ceka do KRAJA  DECEMBRA i u PRVIM DANIMA JANUARA!

PRAZNICNI HOROSKOP za SVE ZNAKOVE: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE – evo sta vas ceka do KRAJA DECEMBRA i u PRVIM DANIMA JANUARA!

18/12/2022 Off By Maja

SKORPIJA

POSAO

Drage skorpije, uspjeh je pred vama za kojeg ste se mnogo trudili. Pred vama je period u kojem cete nizati poslovne uspjehe kao rijetko do sada. Mnogo toga ce vam poci za rukom, i vi cete pocetkom nove godine da ostvarite jedan veliki poslovni san.

Novcani dobici nece izostajati, jer vama se velika poslovna sreca smijesi.

Sav svoj trud ulazete u posao koji vam je jako bitan, uskoro dolazi vrijeme da za to budete posteno nagradjeni. Sreca pocinje da vas prati, jer napokon cete moci da se udaljite od svojih financijskih problema.

 

LJUBAV

ZA SKORPIJE  KOJE SU U VEZI:

Kraj mjeseca decembra donosi manje nesuglasice sa voljenom osobom, ali zajedno cete uspjeti da rijesite problem koji ce vas zadesiti. U nekim stvarima se ne mozete sloziti, ali to ne znaci da necete pokusati da sve ucinite zarad vase ljubavi.

Pocetkom mjeseca januara vas ocekuje neocekivana sreca.

Vas partner pravi jedan potez koji ce vas mnogo obradovati. Bicete sretni i zadovoljni u novoj godini, jer vama dolaze bolji i sretniji dani. Ne odustajete da se izborite za svoju ljubav, ma koliko ponekad tesko bilo.

ZA SLOBODNE SKORPIJE:

Ljubavna sreca je pred vama koja ce vas mnogo iznenaditi. Jedna osoba vam priznaje svoju ljubav. Vi cete biti sretni, jer ta osoba vam dugo vremena ne izlazi iz misli. Prvi korak niste napravili, ali za to nece bitii potrebe. Neko ce da vam novu godinu uljepsa kako se  nikada niste mogli nadati.

 

ZDRAVLJE

Pokusajte da izbacite poroke iz svog zivota, i vase zdravlje ce vas savrseno sluziti.

STRIJELAC

POSAO

Dragi strijelci, imate velike ambicije i mada vam ne ide sve onako kako ste zamisljali , vi ne odustajete. Poslovni uspjeh vam je u zadnje vrijeme okretao ledja, ali kraj decembra donosi veliku poslovnu srecu.

Pred vama ce biti jedna nova poslovna ponuda koja ce biti od velikog znacaja.

Pocetkom januara cete moci da se opustite, jer vama nova godina donosi poslovnu srecu kao nikada so sada. Novcani dobici ce se nizati jedan za drugim, i vi cete biti i vise nego zadovoljni. Istina je da sa novom godinom dolaze i nove obaveze, ali to vas ni u najmanju ruku nece moci zaustaviti da postignete sve sto ste zeljeli.

 

LJUBAV

ZA STRIJELCE KOJI SU U VEZI:

Ljubavna sreca vam u zadnjim danim u godini nece biti mnogo naklonjena. Nesuglasice sa voljenom osobom vas ocekuju koje necete moci zaobici. Mada cete vi sve pokusati kako bi vasa veza krenula u boljem pravcu, vas partner kao da u inat cini neke stvari kako se to ne bi desilo. Vi cete pocetkom januara da donesete jednu vaznu odluku koja vam sigurno nece lako pasti. Vrijeme je za velike promjene koje ce mnogo utjecati na vas zivot.

ZA SLOBODNE STRIJELCE:

Ljubavna sreca je vama naklonjena, ali vi niste spremni da novu ljubav pustite u svoje srce. Iza vas je jedno veliko razocarenje, i mozda je i bolje da jos malo sacekate. Ipak, jednoj osobi se mnogo dopadate, ali da li cete  moci promjeniti svoje misljenje zavisi samo o vama.

 

ZDRAVLJE

Vise kretanja i zdravija ishrana ce vam dobor doci. Problema sa zdravljem necete imati, i ukoliko se odlucite za zdraviji nacin zivota tako ce i ostati.

Praznici su prilika da mislite na sebe.

JARAC

POSAO

Dragi jarci, pred vama su neka iskusenja sa kojima cete se morati suociti. Poslovne promjene su pred vama koje ce od vas zahtijevati mnogo. Velike obaveze vas ocekuju koje ce vam ukoliko budete uporni donijeti i odlicne rezultate.

Istina je da vam nece biti sasvim lako, ali uz malo vise truda sve je moguce za vas.

Pocetak mjeseca januara vama pruza priliku da poboljsate vase finansije, ali previse obaveza bi vas takodjer mogle u tome sprijeciti. Budite odlucni i uporni, i vama ce nova godina donijeti novcane dobitke kao nikada so sada. Odluka je samo na vama. Praznici menjaju sve.

 

LJUBAV

ZA JARCE KOJI SU U VEZI:

Mada su iza vas veliki problemi sa kojima ste se morali suociti, vi od svoje ljubavi niste zeljeli odustati. Svakom zivotnom izazovu se suprostavljate kao niko drugi, ali vasa odanost i vjera u vasu ljubav vama napokon donose sretne dane.

Krajem decembra velika ljubavna harmonija ulazi u vas zivot, i ona vas sigurno nece tako lako napustiti. Pocetkom godine vi cete samo uzivati u ljubavnoj sreci za koju ste se iskreno izborili. Vrijeme dolazi u kojem vi za probleme necete znati.

ZA SLOBODNE JARCE:

Od svojih osjecanja necete moci pobjeci. Jedna osoba ce vam priznati svoju ljubav,  i ma koliko vi pokusavali da se suprostavite svojim osjecanjima, ljubav ce na kraju pobjediti. Pred vama je period u kojem cete zapoceti novu epizodu u vasem zivotu, jer uskoro se sve mijenja. Velika sreca vas ocekuje. Praznici donose  promene.

 

ZDRAVLJE

Pokusajte da malo vise vremena odvojite samo za sebe. Potreban vam je mir jer ste pod velikim stresom koji vam nikako ne prija.

VODOLIJA

POSAO

Drage vodolije, pred vama je jedn period u kojem ce vam mnogo toga poci za rukom. Uporni ste u svojim namjerama sto vam samo uspjeh moze donijeti. Od poslovnih obaveza ne bijezite, i  mnogo se trudite da poboljsate svoje finansije.

To ce vam krajeme mjeseca decembra i poci za rukom, jer vas velika poslovna sreca ocekuje.

Novcani dobici ce se nizati jedan za drugim sto ce vam naravno biti od velike koristi. Vrijeme je da vas sreca pocne pratiti, i to ce sigurno i da ucini. Mnogo ste ulozili kako bi bili uspjesni, uskoro dolazi period u kojem za novcane probleme necete znati.

 

LJUBAV

ZA VODOLIJE KOJE SU U VEZI:

Period koji je pred vama nece vam dati razloga za brigu. Sa voljenom osobom samo uzivate, i vasoj sreci nece biti kraja. Ljubav caruje u vasem zivotu zbog koje ste se u zadnje vrijeme morali suociti i sa velikim problemima.

Unatoc svemu vasa ljubav je bila jaca od svih zivotnih izazova.

Pred vama je period u kojem ce vam voljena osoba jos jednom dokazati koliko joj znacite. Vasa ljubav je iskrena i to se nikako ne moze sakriti. Vrijeme je ua  za veliku ljubavnu srecu.

ZA SLOBODNE VODOLIJE:

Vec duze vrijeme  vam se dopada jedna osoba, ali vi niste sigurni kako da se prema njoj postavite. Bicete iznenadjeni kada vam ta osoba prizna svoja iskrena osjecanja. Niko sretniji od vas nece biti, jer nova godina donosi novu ljubavnu srecu. Praznici koji dolaze ce vama biti jako lepšo.

 

ZDRAVLJE

Pokusavate da promjenite neke stvari u vasem zivotu, i to ce vam biti samo od velike koristi. Zdravstveni problemi vas ne ocekuju.

RIBA

POSAO

Drage ribe, pred vama je jedan period u kojem vas ocekuju velike promjene, ali te promjene sa sobom samo veliki poslovni uspjeh donose. Vi cete dobiti priliku da poboljsate svoje finansije, sto ce vam sigurno dobro doci.

Promjene koje vas ocekuju donose vam velike obaveze koje cete vi rado prihvatiti.

Poci ce vam za rukom da se udaljite od financijskoh problema koji vas trenutno prate. Kraj decembra vama donosi veliku poslovnu srecu. Pocetak januara ce obiljeziti jedan iznenadni novcani dobitak koji ce vam doci u pravi cas Praznici donose ostvarenja vasih zelja.

 

LJUBAV

ZA RIBE KOJE SU VEZI:

Manje nesuglasice sa voljenom osobom vas ocekuju, ali one vasu ljubavnu srecu nece moci narusiti. Pred vama je period u kojem cete moci biti zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama .

Kraj decembra vama donosi ljubavnu srecu, jer vi cete uspjeti da se izborite za sretne dane.

Vasa ljubav je iskrena,  i vi ne dozvoljavate da se bilo ko petlja u vas ljubavni zivot. Nesuglasice koje su pred vama nece biti vrijedne spomena , i vi cete novu godinu pamtiti po samo divnim desavanjima. Pocetak januara donosi harmonicne dane u kojima cete vi itekako znati uzivati. Praznici su svakako prilika za vasu srecu.

ZA SLOBODNE RIBE:

Ukoliko ste spremni da proslost ostavite iza sebe, velika ljubavna sreca ce vas pogledati. Jedna osoba vam priznaje svoju ljubav, ali samo vi mozete odluciti da li je vrijeme za novu ljubav ili ne. Sumnje vas prate, ali one ne smiju da upravljaju vasim zivotom. Vrijeme dolazi u kojem cete morati da donesete jednu vaznu odluku.

 

ZDRAVLJE

Pred vama je period u kojem za probleme  necete znati. Praznici dolaze,posvetite se tome.

Pages: 1 2 3