ANA – zena VELIKOG SRCA, zena koja vam  NIKADA NECE OKRENUTI LEDJA : Evo zasto je tako DRAGOCENA!

ANA – zena VELIKOG SRCA, zena koja vam NIKADA NECE OKRENUTI LEDJA : Evo zasto je tako DRAGOCENA!

23/12/2022 Off By Maja

Porijeklo zenskog imena Ana potjece iz drevnog hebrejskog jezika i izvedenica je od imena Hannah, ali neka tumacenja pokazuju da je isto ime vrlo rano bilo zastupljeno i na latinskom, starogrckom i ruskom jeziku .

Kao što se pretpostavlja rijec Ana u osnovi je korijenska imenica koja znaci milost, blagost, svjetlost,ljubaznost .

Takva i jeste zena koja nosi ovo predivno ime. Ljubazna, mila i uvijek tu da pruzi ruku pomoci.

Zena koja nosi ime Ana je zena velike duse i srca koje moze samo voljeti. Ona zna da postuje i cijeni druge ljude, ali nikada ova zena nece podcijeniti sebe. Ana vrlo dobro zna  koliko vrijedi i nikada vam nece dozvoliti da njenu ljubaznost i dobrotu samo koristite.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Inteligenta je i vrlo brzo ce procijeniti da li su vase namjere sobre ili lose. Isto tako ima i stav prema drugima jer ova zena nema predrasude, za nju postoje samo dobri ili losi ljudi.

Mnogo postize u zivotu jer zna da se izbori za svoju srecu. Ne ocekuje da joj bilo ko nesto poklanja, jer ona je kovac svoje srece. Veliki ponos je krasi, ona je zena koja zna da se posteno izbori za sve sto zeli u zivotu. Istina je da vam ona u losim vremenima nikada nece okrenuti ledja i ne ocekuje nista zauzvrat, ali postovanje mora biti.

Zena koja nosi ime Ana ima velike ciljeve u svom zivotu i za iste se pokusava i izboriti.

Mozda njen zivot nije uvijek jednostavan, ali ova zena se nikada ne predaje. Veliki je optimista , ali jos veci radnik koji vjeruje da sve moze postici samo ako ona to iskreno zeli.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2