MARINA: ANDJEO koji HODA ZEMLJOM! Ova zena ima VELIKU DUSU, ali je i neko ko uvijek zna sta zeli!

MARINA: ANDJEO koji HODA ZEMLJOM! Ova zena ima VELIKU DUSU, ali je i neko ko uvijek zna sta zeli!

23/12/2022 Off By Maja

Marina je zenski oblik latinskog imena Marius a znaci sa mora od latinskog mare. Zena koja nosi ovo ime je zena sa velikim karakterom jer svaki njen poraz nju cini samo jacom osobom.

Zena koja nosi ime Marina je zena velikog srca i neko ko ce vam uvijek pomoci jer ona je prosto dobra u dusi. Nikad vam nece odmoci ali isto tako nikad nece dozvoliti da njenu dobrotu samo koristite. Marina je zena koja je naucila da bude samostalna jer nikad sebi nece dozvoliti da njena sreca zavisi od drugih. Ona se sama bori za ono sto zeli u zivotu jer ona se ne plasi zivotnih izazova. Istina je da joj nije uvijek lako i da postoje trenuci koji joj jako tesko padaju. Ali zena koja nosi ime Marina nikad ne odustaje od svojih ciljeva i planova.

Moze koj biti tesko ali ona ce nastojati da se izbori za ono sto zeli u zivotu. Jaka je i hrabra zena koja poslije svakog problema postaje samo jaca.

Marina je zena koja moze sve da ostvari, samo ako ona to iskreno zeli. Ova zena moze da bude sve jer za nju prepreke ne postoje. Predivna je prijateljica koja ce uvijek biti na vasoj strani. Takodje je partner kakvog neko samo moze pozeljeti jer ona je zena koja voli samo iskreno. Ona je majka koja se bori kao lavica da njenoj porodici bude bolje u zivotu. Sestra je kakvu nema svako jer ona je pored svega uvijek vasa najbolja prijateljica.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zena koji nosi ime Marina je predivna zena koja posjeduje ljepotu andjela. Ali nikad se ne hvali jer ona je skromna mada cesto nema potrebe da to bude. Svoje ciljeve ce uvijek nastojati da ostvari na posten nacin pa makar to bio i tezi put kojim mora koracati. Za lazi i prevare u njenom zivotu nema mjesta jer zena koja nosi ime Marina u svom zivotu samo se za dobro bori. Ona uvijek moze biti ponosna na sebe jer nikad nije dozvolila da je zivot slomi. Uvijek zna da se suprostavi problemima i nikad od istih nece bjezati. Suocava se sa zivotom jer ova zena je hrabra i istrajna da ostvari srecu u svom zivotu.

Njoj kroz zivot mnog zavide jer ona ce i nemoguce uciniti mogucim. Vjeruje u sebe i samim tim u zivotu postigne mnogo.

Nikad je zivot nije mazio ali to je od nje napravilo jaku i odlucnu zenu koja je danas. Pored svega sto cini za sebe i svoje najmilije, nikad joj ne fali vremena da se lijepo obuce, da se sredi, da bude zena za primjer. Ali to ne cini zbog drugih vec zbog sebe jer ova zena je uvijek drzala do sebe i svog izgleda. Mada nju krasi prirodna ljepota, ona ce uvijek da bude jedan korak ispred svih. Prosto je morate voljeti jer ova zena je andjeo koji hoda zemljom. Mnogo cini za druge jer nije naucila da misli samo na sebe. Ona je ponos ljudi koji je poznaju.