KADA im SRCE PUKNE: Koji zodijaci  DUGO PATE, a koji  odmah NAKON RASKIDA ulaze u NOVE ROMANSE?!

KADA im SRCE PUKNE: Koji zodijaci DUGO PATE, a koji odmah NAKON RASKIDA ulaze u NOVE ROMANSE?!

09/05/2023 Off By Maja

VAGA

Vagama zaljubljenost inace jako kratko traje i oni se i ne vezuju previse za partnera sa kojim su otpoceli vezu.ALi oni su mahom skloni neverstvu, pa kada emocija vise nema oni krecu da grade svoj zivot izvan te veze iako su jos u vezi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Iako se njihova veza okoncala, Skorpije jos jako dugo pate za osobom za koju su bile izuzetno vezane. Ali one najcesce raskidaju u naletu besa ili inate iako jos postoje emocija koje ih vezu za voljeno bice.

 

STRELAC

Strelcevi ce reci jos na samom pocetku veze da oni nisu tu da bi ostali celog zivota….  Da je samo pitanje vremena kada ce se njihove emocije ohladiti i kada ce prestati da vole osobu sa kojom su otpoceli vezu.

JARAC

Jarcevi i kada prestanu da vole i dalje ostaju u vezama jer ih je strah da priznaju da je tu postojao bilo kakav problem a koji se na neki nacin i mogao resiti samo da je se vise komuniciralo, mada nestanak emocija njima ne smeta.

VODOLIJA

Kada Vodolija prestane da voli … Ona gubi svu zainteresovanost za voljenu osobu i nekako im je svejedno sta ce se dalje desavati.   Oni onda samo traze razloga da raskinu, ali da partnera okrive za nesto ma sta to bilo.

RIBE

Ribe iak su inace jako otvorene kada prestanu da vole jednostavno se povuku u sebe i vise ne komuniciraju sa partnerom, dok mu samo jednoga dana ne stave papire ispred sebe da se potpisu. Ili jednostavno napuste kucu.

 

Pages: 1 2