ZODIJAK LJUBAVNIH VESTI: Evo ko ce u NAREDNOM PERIODU biti ISKRENO SRECAN,a koga ce VOLJENA OSOBA PREVARITI!

ZODIJAK LJUBAVNIH VESTI: Evo ko ce u NAREDNOM PERIODU biti ISKRENO SRECAN,a koga ce VOLJENA OSOBA PREVARITI!

24/05/2023 Off By Maja

RIBE

Zodijak ljubavnih vesti:

Drage ribe, ako se vi nečega plašite, onda se svakako plašite ljubavne tuge. Vi niste u oblacima nego ste sa obe noge na zemlji i zbog toga vam je savršeno jasno da vaša veza ne funkcioniše onako kako bi trebala. Vi ste svesne da vaš partner često čini postupke koje ne bi trebao da čini i vi se samo pitate do kada ćete moći da praštate voljenoj osobi nerazumne postupke.

A ono što vama naredni period donosi jesu ogromni problemi koje će upravo vaš partner stvoriti vašoj vezi i to sa nekim postupcima. Vama će naredni period doneti mnogo razloga za zabrinutost i za nervozu i to samo zbog toga što vaša voljena osoba neće uopšte voditi računa o onome što čini.

Ostanite u tijeku! Pogledajte naše najnovije vijesti i saznajte više!

Vi ćete zapravo tokom narednog perioda ponovo neke postupke voljenoj osobi oprostiti. Ali se vaš partner neće promeniti nego će on učiniti nešto što će biti prosto pa neoprostivo za vas. Upravo ćete vi zbog jednog postupka voljene osobe početi ozbiljno da razmišljate o ljubavnom kraju. Vi ćete početi da razmišljate o ljubavnom kraju zbog toga što će vaš partner učiniti nešto sa čim će vam prosto slomiti srce.

PROČITAJ JOŠ: Finansijska transformacija: Za ove horoskopske znakove stiže veliki novac!

Nažalost, vas na planu vaše veze ne očekuju pozitivna dešavanja koja svakako priželjkujete. Čak naprotiv, vas na planu vaše veze očekuju samo brojna negativna dešavanja zbog kojih ćete imati razloga kako za tugu, tako i za zabrinutost. Vaša veza će se verovatno uskoro završiti, ali naravno da će sve zavisiti od vaše odluke.

Pages: 1 2