U NAREDNOM PERIODU: Jedan znak će imati SUDBINSKI SUSRET i priliku da započne NOVI ŽIVOT…

U NAREDNOM PERIODU: Jedan znak će imati SUDBINSKI SUSRET i priliku da započne NOVI ŽIVOT…

07/06/2023 Off By Admin

OVAN

Ozbiljnost dolazi kao prirodan redoslijed stvari u vašem životu, kada se zaista samo želite nasmiješiti i malo zabaviti. Nemojte se zavaravati moralnim imperativima gomile ili kolektivnim vrijednostima koji vam samo iscrpljuju energiju. Morate se držati svog svjetla, samouvjereno i hrabro. Neki izazovi oko vas su upravo to – izazovi, s kojima se treba suočiti, a ne samo prihvatiti ih kao osobna ograničenja.

 

BIK

“Astronautovo oko” vizualni je fenomen kozmičke zrake koji astronautima daje bljeskove u svemiru, čak i kad zatvore oči. Već ste stigli na odredište i vidite svijet u potpuno drugom svjetlu. Čak i ako toga još niste potpuno svjesni. Neka vas život vodi, ali ne gubite kontrolu nad životnim pitanjima vaše za izgradnju, stvaranje i kontrolu. Rad na sebi neprestani je proces koji vas usklađuje s ritmom svemira.

Pročitaj još: Vaša sudbina u zvezdama: Sudbinski horoskop otkriva vam tajne vašeg života!

BLIZANCI

Riječi su izgovorene, a neke je bilo previše teško obraditi onako kako ste mislili da možete. Dajte si pravo da osjećate ono što osjećate. Bez osude i samokritike da vam ukalja sliku i udalji vas od istine koju tražite. Vaš put i vaš put oslobođenja čekaju vas ravno naprijed. Neke rasprave treba odmah izbjeći. Samoća nudi bolje razumijevanje sebe i bolje razumijevanje drugih ljudi.

Pročitaj još: Astro prognoza: Otkrijte šta vam ZVEZDE PRIPREMAJU do kraja meseca!

RAK

Ovo bi mogao biti posljednji trenutak da napravite čistu pauzu i učinite nešto, ili opasno vrijeme kada se ne smije ni pomaknuti. Pazite samo da slijedite svoj instinkt i ne žurite s nečim što vam se uopće nije činilo. Imate dovoljno vremena pri ruci. Veliki ideali i ciljevi će vas čekati ako želite slijediti taj smjer.  Ali još uvijek postoji vremensko ograničenje za određene stvari koje bi trebalo smatrati prioritetom.

 

LAV

Dva najvidljivija Saturnova prstena široka su stotine tisuća kilometara, ali debela su samo do 30 metara. Izdaleka zapravo ne možete steći jasnu sliku i stvari u vašem životu mogle bi se zakomplicirati ako počnete vjerovati prvim dojmovima i žurno prosuđivati. Šaljite pozitivne misli i energiju onima koje volite, ali nemojte se zapetljati u teme i pitanja koja nisu vaša za rješavanje i rješavanje. Morate čuvati svoje granice.

Pročitaj još: Astrološki ključevi sreće: Pronađite put ka ispunjenju života!

DJEVICA

Informacije koje dobijete nisu toliko jasne koliko biste željeli da budu, ali to ne znači da su pogrešne. Napustite zonu sjena i otrovnih ljudi kako biste mogli izabrati dobro društvo i okružiti se jasnoćom i svjetlom. Ne trebaju vam odgovori drugih ljudi. Već ih nosite u sebi. Ovo je izvrsno vrijeme za početak treninga, uživanje u aktivnostima koje vašem tijelu pomažu u proizvodnji hormona sreće i održavanje ravnoteže. Ne dopustite da vas tuđa pitanja odbace.

Nastavak na idućoj stranici…

Pages: 1 2