KARMA se SVETI ovim ZNAKOVIMA! Saznajte ZASTO?!

KARMA se SVETI ovim ZNAKOVIMA! Saznajte ZASTO?!

08/06/2023 Off By Dea

Karma se sveti ovim znakovima jer su do sada ucinili mnogo toga loseg ni sami svijesni da cine nesto sto ce ih kostati mnogo. Karma kuca na vrata i donosi lose vijesti za ova tri znaka.

BLIZANCI

Karma se sveti, ali vi ni sami niste svijesni zasto i zbog cega bi ona pokucala upravo na vasa vrata. Iako vi vazite za zodijaka koji pokusava da svojim putem koraca samo posteno, greske ste pravili koje ni sami niste primjetili. Uvijek ste pokusavali da budete iskreni i posteni sto i jeste u vasoj prirodi.

Sudbina nije uvijek bila pravedna prema vama, ali niste vasim mislima mnogo prostora pruzali da krenu u pogresnom pravcu.

Uvijek ste se nadali samo dobru i mnogo toga dobrog ucinili, ali nazalost i loseg sto ni sami niste primjetili. Neka  desavanja iz proslosti su vas navela da napravite neke korake na koje danas niste ponosni, ali niste mislili da cinite nesto lose. To se posebno odnosi na jedan susret iz proslosti u kojem ste svojim rijecima jednoj osobi slomili srce.

Nije bila vasa namjera da bilo koga povrijedite, ali karma pamti sve i nista ne zaboravlja.

Prolivene suze zbog rijeci koje ste izgovorili karma nije zaboravila i uskoro ce da vam pokuca na vrata.

 Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Mnogo toga ce da vam krene naopako jer visa sila karme ce sve planove da vam poremeti. Pred vama su velike zivotne promjene koje ce vam donijeti veliko razocarenje, ali za svoju gresku cete morati da prodjete i kroz malo teza vremena.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2