Zaljubljenost pod zvezdama: Ljubavni vodič za početak avgusta!

Zaljubljenost pod zvezdama: Ljubavni vodič za početak avgusta!

31/07/2023 Off By Maja

Avgust je mesec koji donosi toplinu, Zaljubljenost , sjajno sunce i prijatne noći pod vedrim zvezdanim nebom. U ovom magičnom periodu, ljubav ima poseban čar i zrači tajanstvenom energijom koja nas obuzima. Uđimo u čarobni svet astrologije i otkrijmo kako nam zvezde donose ljubavne iskre u prvim danima avgusta.

 

 

Ovan (21. mart – 19. april)

Za Ovnove, avgust donosi snažnu energiju i strast. Vaša hrabrost i samopouzdanje privlače pažnju potencijalnih partnera. Sada je vreme da pokažete svoju autentičnost i preuzmete inicijativu u ljubavnom životu. Prilike za avanturama i flertom su brojne, pa iskoristite ovo vreme da uživate u svojoj ljubavnoj slobodi.

 

 

Bik (20. april – 20. maj)

Avgust donosi Bikovima stabilnost i sigurnost u ljubavnim odnosima. Osećaćete se emotivno povezani sa svojim partnerom i vaša privrženost će se produbiti. Ako ste slobodni, možete upoznati nekoga posebnog kroz svoje društvene krugove ili na radnom mestu. Budite otvoreni prema novim ljudima, jer vas zaljubljenost može sačekati gde se najmanje nadate.

 

 

Izaberi SRETNU DJETELINU: Jedna je znak novog SRETNIJEG POCETKA!

 

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Za Blizance, avgust donosi šarm i duhovitost u ljubavnom životu. Vaša komunikacija će biti posebno efikasna u privlačenju pažnje. Otvorite se novim susretima i zadržite pozitivan stav. Međutim, budite pažljivi da ne preterujete sa svojom intelektualnom stranom, jer ponekad srce govori tiše od uma.

 

 

Rak (21. jun – 22. jul)

Avgust će Raku doneti emotivnu bliskost i podršku. Partnerstva će biti posebno važna za vas, a porodične veze će se produbiti. Ukoliko ste slobodni, fokusiraćete se na osobe koje mogu stvoriti stabilan i dugoročan odnos. Budite otvoreni prema emotivnom iskustvu, jer vaše srce zna šta želi.

 

 

Ostanite u tijeku! Pogledajte naše najnovije vijesti i saznajte više!

 

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi će osećati magičnu privlačnost i zaljubljenost  u avgustu. Vaš šarm i harizma će očarati druge i dovesti do uzbudljivih susreta. Vaša sigurnost i samouverenost će privući pažnju potencijalnih partnera. Slobodni Lavovi mogu očekivati strastvene i zabavne avanture, dok će veze učvrstiti svoju snagu i poverenje.

 

 

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Avgust će Devicama doneti unutrašnju ravnotežu i introspekciju u ljubavnom životu. Ovo je vreme da preispitate svoje emotivne potrebe i postavite jasne granice u odnosima. Budite pažljivi prema svom partneru i pokažite mu svoju podršku. 

 

 Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2