Zavirite u drevnu mudrost: Faraonski horoskop za prvu polovinu avgusta!

Zavirite u drevnu mudrost: Faraonski horoskop za prvu polovinu avgusta!

31/07/2023 Off By Maja

Dobrodošli u tajanstveni svet faraonske astrologije! U ovoj vremenskoj kapsuli staroj hiljadama godina, otkrijte vašu sudbinu za prvu polovinu avgusta.

Egipatski proroci koristili su zvezde i drevne simbole da bi prorokovali i uputili narod na put života. Sada je vaš red da zavirite u drevnu mudrost i saznate šta vam zvezde donose u ovom uzbudljivom periodu.

 

Ovan (21. mart – 19. april)

Faraonski horoskop za Ovna otkriva period intenzivnih promena. Zvezda Sirius vas osvetljava novim idejama i mogućnostima. U ovom periodu, hrabrost će biti vaša ključna osobina. Budite odlučni i smeli u ostvarivanju svojih ciljeva. Vaša strast i energija privući će nove prilike.

 

 

Bik (20. april – 20. maj)

Za Bikove, faraonske zvezde predviđaju stabilnost i prosperitet. Ptica Feniks simbolizuje obnavljanje i regeneraciju. Iskoristite ovaj period da preispitate svoje vrednosti i postavite čvrste temelje za budućnost. Vaša doslednost i postojanost vodiće vas ka uspehu.

 

 

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizanci će u prvoj polovini avgusta biti pod snažnim uticajem boga Tota – gospodara mudrosti. Ovo je vreme da pronađete balans između uma i srca. Učenje i komunikacija biće ključni elementi vašeg razvoja. Naučite nove veštine i budite otvoreni za različite perspektive.

 

 

Ostanite u tijeku! Pogledajte naše najnovije vijesti i saznajte više!

 

Rak (21. jun – 22. jul)

Faraonski horoskop za Raka donosi period introspekcije i unutrašnje transformacije. Boginja Izis pruža zaštitu i podršku. Oslonite se na svoju intuiciju i otkrijte svoju unutrašnju snagu. Ovo je vreme da se oslobodite prošlih ograničenja i prihvatite novi pogled na život.

 

 

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi će biti obasjani zrakama faraonskog Sunca. U ovom periodu, vaša harizma će biti posebno istaknuta. Budite lider i inspiracija drugima. Svetiljka Ankh simbolizuje večni život i prosperitet. Verujte u svoju snagu i verodostojnost.

 

 

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Faraonski horoskop za Device otkriva period promišljanja i rasta. Ptica Ib simbolizuje vašu analitičku prirodu. Osvrnite se na prošlost da biste naučili lekcije, a zatim krenite hrabro napred. Vaša posvećenost detaljima će vas voditi ka uspehu u poslu i odnosima.

 

Pages: 1 2