Ljubavna 72.sata: Saznajte sta donose naredna tri dana na polju ljubavi!

Ljubavna 72.sata: Saznajte sta donose naredna tri dana na polju ljubavi!

01/08/2023 Off By Dea

Ljubav u najavi tokom tri naredna dana. Evo o kome se radi, i sta sledi u danima pred nama kada je emocija u pitanju.

Ljubavna 72.sata: Saznajte sta donose naredna tri dana na polju ljubavi!

Ovan (21. ožujka – 19. travnja):

Sljedeća tri dana donose vam snažnu dozu strasti i entuzijazma u ljubavnom životu. Bit ćete iznimno odlučni u izražavanju svojih osjećaja prema voljenoj osobi. Uspostavljanje dubljih veza i komunikacija s partnerom bit će ključni. Samci bi mogli naići na uzbudljive nove susrete koji će ih potaknuti na promišljanje o svojim željama i potrebama.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja):

Naredna tri dana donose vam stabilnost i sigurnost u odnosu s voljenom osobom. Pokušajte više pažnje posvetiti sitnicama koje vašem partneru znače mnogo. To će vam ojačati vezu. Samci bi mogli osjetiti privlačnost prema osobi koja će im pružiti osjećaj emocionalne povezanosti.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja):

Sljedeća tri dana mogu donijeti neke izazove u vašem ljubavnom životu. Možda ćete osjetiti unutarnju napetost i potrebu za jasnijim komunikacijama s partnerom. Budite otvoreni i iskreni u izražavanju svojih osjećaja. Samci bi mogli osjetiti privlačnost prema nekome s kim dijele slične interese.

Izaberi SRETNU DJETELINU: Jedna je znak novog SRETNIJEG POCETKA!

Rak (21. lipnja – 22. srpnja):

Naredni dani donose vam više emocionalne bliskosti s partnerom. Otvorite se i izrazite svoje osjećaje jer će to ojačati vaš odnos. Slobodno vrijeme iskoristite za zajedničke aktivnosti koje će vas zbližiti. Samci bi mogli privući pažnju nekoga tko će im uliti osjećaj sigurnosti i podrške.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza):

Sljedeća tri dana donose vam priliku za zabavu i romantiku. Osjećat ćete se karizmatično i privlačno, što će vam pomoći u osvajanju srca voljene osobe. Budite otvoreni za nova iskustva i dopustite si da se prepustite ljubavnim igrama. Samci bi mogli doživjeti neke uzbudljive susrete.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna):

Naredni dani donose vam priliku za dublje razumijevanje partnera. Usredotočite se na slušanje i podršku, a izbjegavajte kritiziranje ili previše analiziranje veze. Samci bi mogli osjetiti snažnu emocionalnu privlačnost prema nekome tko će im donijeti osjećaj sigurnosti.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2