Ribe i bik, ljubav i avgust:Evo sta vas ceka, saznajte bas sve!

Ribe i bik, ljubav i avgust:Evo sta vas ceka, saznajte bas sve!

01/08/2023 Off By Dea

 

 Ako ste rodjeni u znaku ribe ili bika, vreme je da saznate sta vas ceka u mesecu koji je pred nama.

 

Ribe i bik, ljubav i avgust: Evo sta vas ceka, saznajte bas sve!

 

RIBE (20. februar – 20. mart):

 

Avgust je mesec koji će Ribe provesti u dubokoj emotivnoj povezanosti sa svojim partnerom. Vaša osećajnost i empatija jačaju, što će vam pomoći da dublje razumete potrebe vaše voljene osobe. Ovo će biti idealno vreme za izražavanje svojih osećanja i pokazivanje ljubavi na sve načine. Budite spremni na romantične trenutke i emotivnu bliskost koja će vas još više zbližiti sa vašim partnerom.

Finansijska situacija će biti stabilna, ali vam se savetuje da budete obazrivi u troškovima i da razmotrite mogućnost štednje. Na poslu, očekujte naglašenu kreativnost koja će vam pomoći da se izdvojite i postignete uspeh u svojim projektima. Vaša intuicija će biti izuzetno jaka, pa je iskoristite kao saveznika u donošenju važnih odluka.

Zdravlje je važno pratiti u ovom periodu. Potrebno je obratiti pažnju na ishranu i redovno se baviti fizičkom aktivnošću kako biste održali vitalnost. Takođe, izbegavajte stresne situacije i pokušajte da pronađete vreme za relaksaciju i meditaciju.

 

Tri znaka koji će procvetati u sledećoj sedmici!

U avgustu, Ribe će biti vođene svojim dubokim emocionalnim instinktima. Bićete vrlo intuitivni i sposobni da razumete misli i osećanja drugih ljudi, što će vam pomoći u rešavanju eventualnih konflikata i uspostavljanju harmoničnih odnosa. Ovo je odličan mesec za razvoj duhovnosti i ličnog rasta. Meditacija, jogu ili druge duhovne prakse mogu vam pomoći da se povežete sa sobom i sa višim nivoima svesti.

Na ljubavnom planu, očekujte avanturističke i romantične trenutke. Ako ste u vezi, očekuje vas harmoničan period u kojem ćete se još više zbližiti sa svojim partnerom. Ako ste slobodni, moguće je da će vam se pojaviti osoba koja će vas osvojiti svojom šarmantnošću i inteligencijom. Međutim, budite pažljivi u postupanju s emocijama kako ne biste preterano idealizovali nekoga.

Finansijski aspekti mogu biti promenljivi tokom avgusta. Potrebno je da budete oprezni u vezi sa rizicima i da dobro procenite moguće investicije ili finansijske odluke. Možda ćete biti izloženi i nekim neočekivanim izdacima, stoga budite spremni za to.

Kada je reč o zdravlju, avgust može biti malo stresan za Ribe. Potrebno je da se usmerite na dovoljno sna i odmora kako biste očuvali svoju vitalnost. Takođe, izbegavajte preteranu konzumaciju alkohola ili stimulansa, jer vaša osetljiva priroda može biti sklonija negativnim efektima.

 Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2