Ana je zena velikog srca: Ako te zavoli,racunaj da imas svog andjela cuvara!

Ana je zena velikog srca: Ako te zavoli,racunaj da imas svog andjela cuvara!

10/09/2023 Off By Dea

Ona zna da postoje jako teski trenuci u zivotu i ponasa se u skladu sa tim.  Kada joj je tesko, male su sanse da cete je videti uplakanu. Ne. Ona je jednostavno osoba koja ce dobro da pazi pred kim pokazuje svoju slabost. Dobro zna da na svetu postoji mnogo osoba koje jedva cekaju da  vide neciju tugu, a istina je da joj je ponos jako vazan.

Zena Ana je neko ko nikada nece odustati od svojih planova, ali moramo da kazemo da ce uvek biti tu za one do kojih joj je stalo.No, sve sto radi, radi fer i posteno, i nikada joj nece pasti na pamet da gradi svoju srecu na osnovu tudje nesrece.

Moramo da kazemo da je Ana zena  koja dobro zna sta hoce od zivota. Kada zavoli dace sve, ali imajte na umu da ce biti spremna i da uzme isto toliko.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovo je zena koja je navikla da se bori kroz  zivot. Zena Ana zna kada treba nekome da prasta,a kada da ode nekoga ode. To je ono sto moramo reci. Vazno je da dodamo da zena koja nosi ovo ime vazi za nekoga ko ce biti u stanju da ode. Da ode, cak i po cenu toga da joj to slomi srce. Jer, ona ce radije da place i da pati za nekim nego da ostane  kraj nekoga ko ne moze da je voli na nacin na koji je ona zasluzila.

Ovo je zena koja moze svima da drugu sansu ali joj nikada nece pasti na pamet da predje preko izdaje. Ili, preko prevare.

Muskarac koji se usudi da je prevari ne moze ocekivati da mu se Ana sveti. Znate li zasto? Zato sto mu je najveca kazna sto je bez nje ostao.

Pages: 1 2