Astro do kraja sedmice: Nekome slede nove pobede i zivotni uspesi!

Astro do kraja sedmice: Nekome slede nove pobede i zivotni uspesi!

10/09/2023 Off By Dea

LAV

Do kraja sedmice su itekako moguce promene kada ste vi u pitanju. To je ono sto moramo da kazemo. Doci ce do toga da se neke vase zelje ostvare i da konacno dobijete ono do cega vam je stalo. Ono sto moramo da naglasimo jeste da nema sumnje da treba  da date osobi do koje vam je stalo priliku. Da pre svega treba da joj kazete sta je ono sto mislite i osecate prema njoj. Mogla bi vasem zivotu da da jedan novi smisao i da vam stavi do znanja da ni ona prema vama nije ravnodusna iako se cini da jeste.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Dalje, dolaze vam dani kada cete moci da se uverite u to da je pametno da ne krijete svoje emocije vec da pokazete sta je ono sto mislite i osecate. Nekada je najbolje rizikovati jer srce najbolje zna sta je najbolje za vas. Ovog puta vam sledi uspeh o kojem ste dugo mastali. Mislite o tome.

 

RAK

Do kraja sedmice bi ste mogli da dobijete ono o cemu mastate. To je ono sto moramo reci. Posle niza razocarenja ce mnogo toga doci na svoje i vi cete moci da kazete da vas jako voli jedan blizanac. Nema nimalo sumnje da vam sledi novi pocetak kada je on u pitanju.

Takodje, do kraja sedmice je moguce da dodjete do saznanja da je jednom raku stalo do vas. Da je spreman na sve ne bi li vam na delu dokazao i pokazao svoju ljubav.  Mozete se naci u ljubavnom trouglu i moguce je takodje da necete ni sami znati sta  je najbolje da radite. No, nemojte zuriti. Znajte da nikako ne smete dozvoliti sebi da nekome date laznu nadu. Ako vam do nekoga nije stalo, to je sasvim u redu. Ali, isto tako, ako postoji neko prema kome gajite emocije, znajte da ta osoba zasluzuje da joj kazete sve sto vam je na dusi. To se zove sansa za srecu.

Pages: 1 2