CRNA RUZA ce ti otkriti da li te u LJUBAVI OCEKUJE NAJVECA TUGA!

CRNA RUZA ce ti otkriti da li te u LJUBAVI OCEKUJE NAJVECA TUGA!

10/09/2023 Off By Dea

CRNA RUZA BROJ 2

Vi u vasoj vezi morate sa mnogim problemima da se suocite. Mnoga desavanja su iza vas koja vam samo nesuglasice donose. U vasoj vezi mnogo toga se je promjenilo jer u vasoj vezi vlada velika monotonija. Mnogo volite svog partnera i nastojite da promjenite nesto u vasoj vezi.

Crna ruza otkriva da ce doci do raskida sa voljenom osobom koji ce vam jako tesko pasti. Vas partner ce zeljeti da se razidjetei to ce vam slomiti srce. Ali crna ruza koju ste izabarali isto tako otkriva da ce doci do pomirenja. Vas partner ce se mnogo pokajati i shvatiti da bez vas ne zelite da bude. Koliko god tuge morali proci vas ocekuje i sreca jer cete se sa osobom koju mnogo volite na kraju pomiriti.

 

CRNA RUZA BROJ 3

Crna ruza vama donosi najvecu tugu ikada u vasem zivotu. Istina je da ludo volite svog partnera ali ta osoba ce najvise da vas povrijedi. Osoba koju volite najvise na svijetu ce da vas prevari sa osobom koja je vama mnogo bliska i koja je dugo u vasem zivotu. Tuga ce poceti da vlada u vasem zivotu jer tako nesto nikada niste mogli da ocekujete.

Najveca tuga je pred vama jer vas ce izdati osobe kojima ste vjerovali najvise. Vi cete morati da se suocite sa tugom koja ce dugo ostati u vasem zivotu jer vi poslije svega, nikoga drugog necete moci voljeti. Sanse su velike da cete svoj zivot provesti u samoci jer niko nece moci da osvoji vase srce.

Pages: 1 2