DEVICA je TAJANSTVENA ali  to je zato sto je DOBAR COVEK  koji se PLASI da ne bude POVREDJEN!

DEVICA je TAJANSTVENA ali to je zato sto je DOBAR COVEK koji se PLASI da ne bude POVREDJEN!

10/09/2023 Off By Dea

 

Medjutim, iako je zena devica toliko plemenita, iako je toliko dobra, iako ima toliko razumevanje, ipak, zena devica nije ni malo naivna. Ona je zapravo inteligentna dama koja neke stvari prosto shvata, ona prasta zbog svoje dobrote, ali kada zena devica shvati da se neka osoba nece promeniti onda prosto nema drugog izbora nego da ode od te osobe. Upravo se njoj u tim trenucima cini da se sve oko nje rusi. Ona zna da nema drugog nacina, ona jednostavno zna da to mora uciniti.

Da bi zena devica otisla od neke osobe ta osoba mora da bude izuzetno los covek, ta osoba mora da je povredi ogroman broj puta. Ta osoba zaista mora da joj slomi mnogo puta srce. Zena devica ne odlazi lako. Njjoj je zaista potrebno mnogo razloga kako bi otisla.  Ali kada se ona odluci za kraj onda za nju povratka nema, ona se nikada ne vraca.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Mnogo prasta ali to mnoge osobe ne cene, ona pruza iznova i iznova nove prilike, ali kod nje je uvek za sve postojala granica pa kada ona ode ona se nikada ne vraca na staro.

Sve je do drugih ljudi kada je ona u pitanju. Sve zavisi od njih, ali zaista neko treba da bude veoma losa osoba, neko treba da bude veoma los covek da bi ona otisla od njega, zena devica napusta samo one osobe koje imaju srce od kamena.

Pages: 1 2