Nikolina je zena puna ljubavi,blago onom kome srce pokloni!

Nikolina je zena puna ljubavi,blago onom kome srce pokloni!

10/09/2023 Off By Dea

Ovo je zena koja ima petlju da kaze istinu. Uvek i u svakom slucaju. Nikada vam nece slomiti srce, nikada joj nece pasti na pamet da prva pocne svadju. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da onda kada odluci da nekome okrene ledja, da ode od nekoga,da je to zauvek. Vrlo je vazno reci da je ovo zena koja ume da se izbori za svoje zelje ali isto  tako zena koja zna da je nekada najbolje odustati. Imati ovu zenu kraj sebe znaci imati nekoga ko ce vam biti rame za plakanje onda kada je to potrebno. I to je vrlo vazno.

Kada pricamo o ljubavi moramo reci da ova zena ne vazi za nekoga ko olako ulazi u veze. To nije njen stil. Ona je prosto zena koja ce dobro znati kada je vreme da nekome okrene ledja,a  kada treba da se bori.  A kada voli, cini sve, bas kao sto i ocekuje da neko sve cini za nju. Moramo da naglasimo da ovo nikako nije zena koja ce biti u stanju da stalno prasta onima koji joj slome srce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako to uradite, ona vam se nece svetiti. Nece vam vratiti istom merom. Samo ce se pomeriti, udaljiti, otici  od vas i time vas pustiti da se zauvek kajete. Da zauvek ispastate sto niste umeli da cenite pravu ljubav. Sto ste dozvolili da ovakva zena, puna emocija i ljubavi, ode od vas.  Za to vam ne treba kazna, sama cinjenica da ste je izgubili je kazna sama za sebe.

Pages: 1 2