Ovnu KRAJ LETA DONOSI BRIGE, Biku PRELEPE TRENUTKE,Skorpija ce biti ISKRENO SRECNA…

Ovnu KRAJ LETA DONOSI BRIGE, Biku PRELEPE TRENUTKE,Skorpija ce biti ISKRENO SRECNA…

10/09/2023 Off By Dea

 

VAGA

Drage vage, vi u periodu koji sledi ne biste trebale da rizikujete sa vašim odlukama, jer vam položaj planeta neće uopšte odgovarati. Čak naprotiv, vi bi trebale da pokažete veliki oprez. Vas u periodu do kraja leta očekuju neka dešavanja sa kojima nećete biti oduševljene.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, istina je da nije ostalo previše vremena do  pocetka jeseni,ali će se vama tokom poslednjih dana leta desiti brojne lepe stvari sa kojima ćete moći da budete zadovoljne. Zapravo će situacija na mnogim planvima vašeg života postati bolja nego što je to sada slučaj.

STRELAC

Dragi strelci, vama će period pred nama doneti nešto čemu se ne nadate. A on će vam doneti priliku za promenu zaposlenja. Upravo će se vama iznenada ukazati prilika za promenu zaposlenja, a vi trebate o svemu jako dobro razmisliti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Dragi jarčevi, vi sa dešavanjima na planu ljubavi vašeg života tokom poslednjih dana leta nećete moći da budete zadovoljni. Međutim, vama period do kraja leta donosi i nešto što vam je neophodno trenutno. Vas očekuje zaista izuzetno značajan novčani dobitak.

VODOLIJA

Drage vodolije, period pred nama će vam pre svega obeležiti problemi i zbog toga će vam biti teško. Zvezde vam neće biti naklonjene i zbog toga ćete veoma često imati osećaj da su aposlutno svi protiv vas. Budite smirene i oprezne koliko god je to moguće.

RIBE

Drage ribe, u periodu koji sledi očekuju pre svega veoma lepa dešavanja. Vas očekuju lepa dešavanja najviše zbog toga što će vam zvezde biti naklonjene i zbog toga će vam mnogo toga polaziti za rukom. Dolaze vam i više nego lepi dani do kraja leta.

Pages: 1 2