VODOLIJA  je BRIZNA,TVRDOGLAVA i VELIKODUSNA: Sa njom NIJE LAKO,ali ce POMOCI SVIMA ako moze!

VODOLIJA je BRIZNA,TVRDOGLAVA i VELIKODUSNA: Sa njom NIJE LAKO,ali ce POMOCI SVIMA ako moze!

11/09/2023 Off By Dea

Vodolija ima stav. Nikad nekrije svoja osjećanja prema voljenoj osobi i na taj način uvijek dokazuje svoju veliku ljubav.  Ima životno zadovoljstvo, prepušta se i s vremenana vrijeme opušta se i uživa. Unjenim postojećim emocijama ona je divan partner, puna razumijevanja, puna lijepih riječi, te mnogo nježnosti.

  Odnos sa voljenom osobom pun joj je nježnosti i strasti. Njena ljubav je u najčistijoj formi, i najmoćnijoj emociji koja postoji.

Uvijek je spremna da pruža pravu ljubav i daje vrijednost ljubavi. Njena je ljubav neogrničena i uvijek je fiksna zvrijezda. Ljubav njeguje, hrani, štiti i za nju se žrtvuje.  Ljubav je za nju život i sa njom uvijek nalazi dosta dobrote i sretna je . Uvijek je strpljiva i vrlo lako realizuje dobre momente.

Ljubav joj je jedna od najljepših osjećaja koje neko može da ima. Ona je srodna duša, sa dubokim osjećajima, koja voli i koja želi podijeliti sve trenutke svoga života.

Ljubav je ponekad usmjerava prema različitim emocijma, a koja otvara paletu prekrasnih osjećaja. Ona čini kako bi zvijezde na nebu postale svijetlije i tada pruža svoju bezuvjetnu ljubav.  Njena sretna duša iskreno vjeruje u ljubav, te joj je ljubav najmoćnija pokretačka snaga na svijetu.

  Najveću stvar koju uvijek čini je da voli i da bude voljena. Ona je veoma dosljedna osoba , koja drži do svoji principa ,draga je osoba koja ispunjava svoj život  , te se trudi da bude nasmijana i draga.

Prepoznavajući sebe , uvijek gradi zdrav odnos, gradi zdrave navike i zdrave odnose, a sebe vodi do ispunjenja života.  Spada u onu grupu ljudi koji gaje sigurnost  u sebe i svoje postupke.  Samopouzdanje joj pomaže da se pokaže i prenosi ono u šta vjeruje.

Pages: 1 2