DEVICA – ona voli da bude tajanstvena, nije znak koji  mnogo prica,ali kada progovori onda kaze nesto iskreno i pametno!

DEVICA – ona voli da bude tajanstvena, nije znak koji mnogo prica,ali kada progovori onda kaze nesto iskreno i pametno!

12/09/2023 Off By Dea

 

Ono sto mnogi ljudi najvise cene kod devica jeste svakako njhovu pouzdanost. Device su osobe koje odrze svako svoje obecanja…  I na device se svaka osoba moze u svakom trenutku osloniti.

Nece device nikada napustiti neku osobu do koje im je stalo. Nece otici od nje onda kada je toj osobi tesko, device su pouzdane i na njih se uvek moze racunati.

Device su isto tako veoma omiljene zbog toga sto daju prave savet. Ako neko moze pomoci sa svojim savetima onda su to upravo device. Device su mudre osobe, osobe koje zaista znaju kako da rese svaki problem i svaki savet devica je od ogromnog znacaja.

Device su osobe veoma jakog karaktera, osobe od kojih se neka veca promena ne moze ocekivati, device su osobe koje su oduvek iste i njih je veoma tesko promeniti. Jasno je i samim devicama da su im neke manje promene potrebne, jasno je i njima da trebaju manje verovati ljudima, ali veliko je pitanje da li se device mogu uopste promeniti, device su pre svega jedinstvene, dostojanstvene i plemenite osobe.

Pages: 1 2