DNEVNI HOROSKOP za PETAK,15.SEPTEMEMBAR: Nekome slede negativna desavanja i slomljeno srce!

DNEVNI HOROSKOP za PETAK,15.SEPTEMEMBAR: Nekome slede negativna desavanja i slomljeno srce!

14/09/2023 Off By Dea

Petak Rakovima donosi negativna dešavanja…

 

DNEVNI HOROSKOP za PETAK,14.SEPTEMEMBAR: Nekome slede negativna desavanja i slomljeno srce!

OVAN

Dragi ovnovi, vi morate početi da pokazujete mnogo veći oprez, jer samo na takav način možete izbeći probleme. Vi u poslednje vreme imate jako mnogo problema samo zbog toga što ne vodite dovoljno računa o vašim postupcima.

BIK

Dragi bikovi, tokom petka će vam jako mnogo toga polaziti za rukom što vi trebate iskoristiti što je moguće više i bolje. Petak će vam doneti pozitivna dešavanja sa kojima ćete moći da budete zadovoljni. Jako lep dan vam stiže.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vaša voljena osoba nešto bitno skriva od vas. Jednostavno se vaš partner plaši vaše reakcije i zbog toga je veliko pitanje da li će vam on ikada priznati istinu. Ipak, naravno da vi trebate insistirati na iskrenosti voljene osobe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Dragi rakovi, vama petak donosi pre svega brojne obaveze. Vama tokom petka neće biti ni malo lako, jer vas očekuju dešavanja koja vam se neće dopasti, ali naravno da vi trebate pokazati što je moguće veću količinu opreza.

LAV

Dragi lavovi, vi probleme morate početi rešavati, a ne trebate ih zanemarivati. Vama se tako često dešava da vam neki mali problemi vremenom stvore ogromne poteškoće i to samo zbog toga što ih ne rešite na vreme.

DEVICA

Drage device, petak vam donosi jako veliki mir. Zaista vas ništa posebno bitno ne očekuje tokom petka niti na jednom planu vašeg života. Vama će na trenutke biti čak i veoma dosadno. Vi ćete tokom petka imati neočekivano mnogo slobodnog vremena.

Nastavak na sledećoj stranici…

Pages: 1 2