VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP ZA SVE ZNAKOVE: Škorpije će biti srećne!

VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP ZA SVE ZNAKOVE: Škorpije će biti srećne!

14/09/2023 Off By Dea

Vikend ljubavni horoskop otkriva svim znacima šta će im se dešavati…

OVAN

Dragi ovnovi, tokom vikenda će jedan vaš prijatelj učiniti nešto zbog čega će vam postati jasno da vas on želi kraj sebe u vezi, jedna osoba će učiniti nešto čemu se vi sada ne možete nadati i ona će vas potpuno iznenaditi. Stižu vam zanimljivi trenuci.

BIK

Dragi bikovi, vikend vam donosi ljubavnu tugu, jer će vaš partner učiniti nešto sa čim će vas povrediti. Vama vikend ne donosi dešavanja kojima se nadate. On vam donosi tako mnogo toga negativnog i pre svega lošeg.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama će vikend doneti nešto što će vam omogućiti tako mnogo razloga za veliku sreću. On će vam doneti ostvarenje jedne vaše želje i to na prelep način. Tokom vikenda ćete zaista biti veoma lepo raspoloženi.

RAK

Dragi rakovi, vikend će vam doneti nešto zaista sjajno. On će vam doneti nešto što se može nazvati ostvarenjem male želje za vas. Vama će se u ljubavi desiti nešto na šta vi već jako dugo vremena čekate.

LAV

Dragi lavovi, vikend ljubavni horoskop otkriva da vas očekuje jako veliko razočarenje. Vaš partner će tokom vikenda učiniti nešto sa čim će vam naneti jako veliku tugu. Vikend vam ne donosi ono čemu se vi sada nadate.

DEVICA

Drage device, vama će vikend biti pre svega naporan. On će vam doneti mnogo nesuglasica sa vašim partnerom i to zato što će vaš partner insistirati na nekim stvarima na koje vi nećete moći da pristanete. Vikend vam ne donosi željena dešavanja.

VAGA

Drage vage, vikend ljubavni horoskop otkriva da vas očekuje nešto zaista sjajno. Ono što vas očekuje jeste ostvarenje malog sna, a vas to očekuje zbog toga što će vaš partner učiniti nešto čemu se vi sada ni malo ne možete nadati.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, tokom vikenda ćete biti sjajno raspoložene. Naime, ne samo da ćete rešiti jako mnogo problema nego će vas isto tako vaš partner prosto pa usrećiti sa jednim postupkom. Vikend vam donosi dešavanja zbog kojih ćete samo za sreću znati.

STRELAC

Dragi strelci, vikend vam neće biti lep nego će vam biti veoma naporan i težak. Vi i vaš partner se nećete dobro slagati tokom vikenda. Zaista vam vikend ne donosi ono čemu se nadate, ali vi trebate biti smireni koliko god je to moguće.

PRATITE NAS NA NAŠEM YOUTUBE KANALU SVAKI DAN!  KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Dragi jarčevi, tokom vikenda vas očekuje neočekivana poruka. Vama će poruku poslati osoba koju ste nedavno upoznali i vi ćete shvatiti da vas ona želi kraj sebe u vezi. Tokom vikenda vas očekuju razna neočekivana dešavanja.

VODOLIJA

Drage vodolije, vi ćete tokom vikenda izgubiti poverenje u voljenu osobu, jer ćete saznati da je ona učinila nešto što nikada nije trebala učiniti. Vi ćete saznati da je vaš partner učinio nešto jako loše i vama će biti teško da pređete preko toga.

RIBE

Drage ribe,vam donosi ljubavnu sreću i to jako veliku. Zaista će vam se tokom celog vikenda dešavati lepe stvari u ljubavi koje će vam mnogo značiti. Vikend vam jednostavno donosi brojna pozitivna i jako lepa dešavanja.