IZABERI KOMPAS i saznaj GDE te VODI ZIVOT: Jedan je znak da te CEKA VELIKO BOGASTVO!

IZABERI KOMPAS i saznaj GDE te VODI ZIVOT: Jedan je znak da te CEKA VELIKO BOGASTVO!

14/09/2023 Off By Dea

Kompasi nam pokazuju pravac u kojem treba da idemo kako bi dosli do svog cilja. Izaberi jednog i zasznaj u kojem pravcu ce tvoj zivot ici.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

KOMPAS BROJ 1.

Ti si jedna skromna i divna osoba.  Mnogo problema si uspio savladati,ali oni te nisu slomili, oni su te ojcali jer se nisi htio njima predati. Ti zadovoljan sa svojim zivotom, ali mastas o tome da imas vise. Nemas mnogo mogucnosti da zaradis vise, a upravo to bi ti dobro doslo. Ti zelis da radis, ali mogucnosti je malo.

Tvoj zivot kakav je sad nije los, ali nije ni dobar.

Ti si mnogo pametna osoba koja u svom zivotu moze mnogo toga vise da postigne. Tvoja skromnodt te koci da ispunis svoje zelje. Pomalo si si sramezljiv, i palsis se novih izazova.

Tvoj zivot te trenutno vodi  u pogresnom pravcu. Zelis li cijeli svoj zivot raditi za male novce samo zbog toga sto ne zelis da istupis i da se boris za bolje.

Ko moze da te zaustavi , ako ti zelis nesto? Niko, ti si trenutno svoj najveci neprijatelj jer previse mastas o boljem zivotu, a upravo taj bolji zivot bi mogao imati.

Kompas kojeg si izabrao pokazuje da ces ti ostati na istom mjestu ukoliko nesto ne promijenis. Ne ocekuj promjene da se same dese, moras se osloboditi svojih strahova i raditi na sebi.

Nastavak ne sledecoj stranici…

Pages: 1 2