ZENA JARAC ima DIVNU DUSU,ali  ko je POVREDI, itekako ZAZALI!

ZENA JARAC ima DIVNU DUSU,ali ko je POVREDI, itekako ZAZALI!

14/09/2023 Off By Dea

ZENA  JARAC

Zena jarac je posebna. Vec na samom pocetku cemo reci da je ovo znak koji je jak . Vrlo cesto psihicki jaci od svih ostalih. Tako je i sa  zenom rodjenom   u  znaku jarca jer je ovo dama koja ni u kom slucaju ne odustaje od onog sto zeli. Ona je zapravo dama koja ce naci nacina da ostvari svoje snove… Cak i onda kada joj svi kazu da to nije  moguce.

Moze se slobodno reci da za zenu rodjenu  u ovom znaku ne postoji rec nemoguce zato sto je ona tipicni primer nekog ko moze sve sto pozeli.

Najvaznije je da kazemo  da   je ovo zena koja ume da voli. Zapravo i jeste  ljubav  ono sto je ovoj zeni najvaznije i ono za sta ona zivi.  Zena jarac je neko ko vrlo cesto ide na sve ili nista jer je zapravo takva.

Svesna da je zivot previse kratak i ona pokusava na svaki moguci nacin da  uziva u svemu onom sto joj se nudi i sto  joj se daje. Moramo da kazemo da je ona neko ko ne ceka da joj bilo sta padne sa neba vec se na svaki nacin bori da to dobije. Dama je koja ima stav i koja ce pokusati da vam dokaze da  je  jaka cak i onda  kada se sve oko nje lomi. Takva je.

Primer da postoje ljudi koji su snazni cak i onda kada je najteze.

Ovo je dama koja ima stav i koja ce pokusati da nasmeje  uvek one do kojih joj je stalo.

Da ih usreci i da im vrati veru u ljude,  u zivot i u sve.

Ne mozemo da kazemo da je ova zena uvek  odana i verna jer ona uvek slusa svoje srce.

I nije nemoguce da prevari ali jeste nemoguce da pozeli da to sakrije od vas.

Ona je zena koja uvek igra posteno i fer.

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2